GadgetTrends

BenQ lanseaza trei proiectoare cu tehnologie wireless

BenQclassroomBenQ lansează în România trei noi modele de proiectoare destinate mediului educațional şi de business, MX661/MX662/MW663, cu conectivitate wireless, ce redau imagini direct de pe PC, iPhone sau iPad, fără a mai fi nevoie de legarea proiectorului printr-un cablu de semnal, datorită tehnologiei Wireless Display. Proiectoarele sunt disponibile pe piaţă prin partenerii oficiali BenQ din România, la prețuri recomandate care încep de la 2900 lei.

Conectarea este realizată cu ajutorul dispozitivului BenQ USB wireless, adaptor ce este disponibil la toate aceste proiectoare începând din luna iulie 2013. Noile proiectoare au rezoluţii XGA şi WXGA cu o luminozitate de 3000 ANSI Lumeni, pentru MX661/MW663 şi 3500ANSI Lumeni pentru MX662 şi un hiper-contrast de 13.000:1.

Noua gamă de proiectoare BenQ redă imagini perfecte direct dintr-un notebook sau PC prin conectarea printr-un cablu USB, datorită opțiunii USB Display. Tehnologia USB Display include posibilitatea de a proiecta conținut prin simpla conectare “plug&play” a cablului USB, cu detecție automată a rezoluţiei, dar şi afişarea multi-proiector.

Proiectoarele BenQ MX661/MX662/MW663 încorporează amplificatoare audio pentru redarea semnalului în difuzoarele proprii, chiar şi în timp ce se află în modul Stand By, funcţie ce oferă posibilitate de a asculta semnal audio dintr-o sursă audio externă MP3 Player, CD/DVD player, tabletă, smartphone, notebook sau PC, fără să fie necesară pornirea proiectorului, făcându-se astfel economie substanțială de curent.

Totodată, acestea dispun de tehnologia SmartEco, ce asigură un consum de energie pe lampă redus cu până la 70% şi o durată de viaţă a lămpii de aproximativ 6.500 de ore pentru modelele MX661/MW663 și 6000 de ore în cazul MX662. Modul SmartEco ajustează automat puterea lămpii în funcţie de conţinutul imaginii proiectate pentru maximizarea economiei de energie şi în acelaşi timp oferă cel mai bun contrast şi cea mai bună luminozitate cu minimum de energie consumată.

În modul Eco Blank, consumul de energie este redus la doar 30% prin oprirea proiecției, pentru atunci când prezentatorul face o pauză, iar cu ajutorul tehnologiei Auto Power off, noile proiectoare detectează automat dispariția sursei de semnal, oprind după câteva minute alimentarea, opțiune ce duce la prelungirea duratei de viaţă a lămpii.

Cu meniul în limba română şi gândită special pentru utilizare și mentenanță facilă, noua gamă de proiectoare BenQ are capacul de acces către lampă poziționat în partea de sus, permițând o manevrare rapidă, simplificată, mai ales când acesta este montat pe tavan. Toate proiectoarele sunt prevăzute cu sistem de siguranță Kensington lock, ce asigură proiectorul împotriva tentativelor de furt, putând fi lăsat montat pe tavan în locuri publice.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button