GadgetParentingSmartphoneTrends

Bătălia dintre iPhone şi Android continuă. Cine are cei mai fideli utilizatori?

android vs iphoneSe pare că utilizatorii de iPhone sunt mai loiali acestui brand comparativ cu utilizatorii smartphone-urilor care funcţionează pe baza sistemului de operare Android. Cel puţin aceasta este concluzia unui studiu realizat de Consumer Intelligence Research Partners (CIRP), citat de All Things Digital.

Analiştii CIRP, care au analizat datele din ultimele patru trimestre (informaţiile au fost colectate în perioada iulie 2012-iunie 2013), au ajuns la concluzia că 81% dintre userii smartphone-urilor create de gigantul Apple au achiziţionat în ultimele 12 luni un alt device iPhone.

În acelaşi timp, doar 68% dintre persoanele care au un dispozitiv cu Android au achiziţionat un al doilea device care funcţionează tot pe baza acestui sistem de operare. iPhone versus android

Totodată, oficialii companiei de cercetare au evidenţiat faptul că, în perioada analizată, aproape de trei ori mai multe persoane care folosesc smartphone-uri cu Android au renunţat la aceste device-uri pentru a trece la iPhone, decât viceversa.

Între iulie 2012 şi iunie 2013, iPhone a atras 20% dintre utilizatori de la Android, în timp ce doar 7% dintre foştii utilizatori de iPhone au decis să încerce un gadget cu Android.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button