Going OutLife&Style

AVON Beauty Service, primul serviciu gratuit de make-up la tine acasă sau la birou

avon beauty serviceAVON România aduce frumusețea și secretele ei mai aproape de femei, prin lansarea primei aplicații de Facebook în cadrul căreia consumatoarele se pot înscrie pentru o ședință gratuită de make-up, acasă sau la birou. Eforturile zilnice pentru a arăta minunat devin trucuri accesibile oricărei femei cu ajutorul noului serviciu, ce le oferă femeilor posibilitatea de a se bucura gratuit, împreună cu prietenele lor, de consilierea și ajutorul make-up artiștilor AVON.

Lansarea aplicației are la bază un concept inovator: servicii de make-up acasă sau la birou, la cererea clientelor. Cu ajutorul aplicației, AVON se angajează să le ofere consumatoarelor sale, oriunde s-ar afla acestea, un serviciu de tip „pop-up”, care le aduce și alte avantaje: să testeze cele mai noi produse AVON, să le comande pe loc și, de asemenea, să beneficieze de sfaturile personalizate ale experților în make-up. AVON Beauty Service va putea fi accesat pentru cele mai diverse ocazii: petrecerile organizate la birou, petrecerile școlare (precum Balul Bobocilor), aniversări, nunți sau orice alt eveniment privat sau corporate, de fiecare dată când este nevoie de un machiaj impecabil.

Încă de la început, am încercat nu doar să ne adaptăm la necesitățile consumatorilor ce aleg produsele AVON, ci să venim în întâmpinarea acestora şi să pregătim soluții inovatoare și eficiente în materie de beauty și lifestyle. AVON Beauty Service înseamnă mai mult decât o aplicație ce îți aduce o ședință de make-up la tine acasă, este o oportunitate de a afla secretele ce fac frumusețea mai accesibilă ca oricând”

Alina Cinciulescu, Innovation and Online Coordinator AVON România

Pentru a se bucura de beneficiile AVON Beauty Service, consumatoarele sunt invitate să acceseze aplicația de pe pagina oficială de Facebook, AVON Space (https://www.facebook.com/AvonSpace), și să completeze formularul împreună cu cel puțin 14 prietene. Odată ce înscrierea a fost confirmată, AVON va trimite o echipă de specialişti la adresa la care serviciul a fost solicitat, pentru a oferi grupului de prietene nu doar un make-up spectaculos, ci și sfaturile de care acestea au nevoie pentru a realiza apoi singure un machiaj reuşit, cu produsele care li se potrivesc.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button