BusinessInvestitii

AutoEco.ro se extinde în offline și deschide al 3-lea magazin fizic în București

AutoEco.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de piese și accesorii auto din România, deschide un nou magazin offline în București. Mișcarea face parte din strategia de dezvoltare a segmentului offline, ce completează business-ul online și răspunde, în același timp, cererii din partea clienților.

Noul magazin se află în cartierul Militari, pe strada Veteranilor, Nr. 20 și este cel de-al treilea magazin offline al AutoEco.ro, alături de cele din cartierele Berceni și Obor.

„Decizia de a deschide un magazin fizic în sectorul 6 din București a venit ca urmare a cererii din partea clienților, care își doresc mai multe opțiuni pentru livrarea produselor comandate online, dar și achiziții rapide direct de pe stocul magazinului și după analiza potențialului acestei zone. Magazinul din Militari îi va ajuta pe clienți să intre mai rapid în posesia produselor comandate și le va oferi acces mai ușor la specialiștii noștri în piese auto, atât în ceea ce privește ofertarea, cât și consultanța de specialitate pentru diferite probleme legate de autovehiculele pe care le dețin”, spune Costin Stan, CEO AutoEco.ro.

Noul magazin din cartierul Militari este rezultatul unei investiții de 20.000 de euro, are o suprafață de 126 de metri pătrați și oferă clienților posibilitatea ridicării produselor comandate online direct din magazin, dar și accesul instantaneu la produsele expuse care fac parte, cu precădere, din categoria consumabilelor auto de mare uz.

„În prezent, 80% dintre vânzări vin din mediul online, o bună parte dintre comenzile aferente Bucureștiului fiind cu ridicare personală de la unul dintre magazinele fizice. Restul de 20% dintre vânzări sunt generate de clienți care vin direct în magazine, comandă acolo și ridică produsele tot din magazine”, mai spune Costin Stan.

Odată cu deschiderea magazinului din sectorul 6, AutoEco.ro acoperă o zonă extinsă din București în care poate oferi livrarea produselor aflate în stoc în aceeași zi.

AutoEco.ro a încheiat anul 2019 cu o creștere a vânzărilor de peste 30%, pe fondul îmbunătățirii experienței de shopping a utilizatorilor, a creșterii traficului pe site și a ratei de conversie, dar și ca urmare a introducerii opțiunii de plată în rate a comenzilor, în prezent, clienții având posibilitatea să achite online în 12 rate fără dobândă, prin cardul de cumpărături STAR de la Banca Transilvania.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button