EuropaTravel

Artania, prima navă de croazieră mare care acostează în 2013 în România

MV Artania, prima navă de croazieră de mare capacitate care acostează în acest an înRomânia soseşte în portul Constanţa joi 18 aprilie 2013, ora 08:00, având la bord aproximativ 1.100 pasageri germani.

Serviciile turistice puse la dispozitia pasagerilor sunt asigurate de societatea Karpaten Turism SRL Bucuresti. În Constanţa pasagerii se vor împărţi in grupuri şi vor alege una dintre următoarele excursii:

1.Excursie la Bucureşti (Patriarhie, Palatul Parlamentului, Muzeul Satului, lunch restaurantul Pescăruş)

2.Excursie la Histria (citadela Histria, muzeu Histria)

3.Excursie în Delta Dunarii (cu nave agrement, lunch la bord)

4.Excursie la Constanţa (vizită la muzeul Arheologic, Etnografic, degustare ‘’Nunta Zamfirei’’ Eforie Nord)

Compania Phoenix Reisen, care operează nava Artania, este unul dintre cei mai mari turoperatori germani, cu o tradiţie de peste 25 ani în organizarea croazierelor maritime. Nava vine din portul Istanbul, Turcia iar după ce va pleca din Constanţa va acosta în Odesa, Ucraina.

În acest an sunt aşteptate în portul Constanţa 66 de nave de pasageri, dintre care 53 maritime şi 13 fluviale. Ele vor cumula un număr de 40.000 de pasageri străini.

Karpaten Turism operează serviciile turistice pe teritoriul României pentru aproximativ jumatate din cele 68 de nave. Grupul Karpaten este cel mai mare operator român de incoming şi asigură servicii turistice pe teritoriul României pentru peste 200.000 de turişti străini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button