Life&StyleProfil de business

Antrenoarea preferata a vedetelor isi deschide un business propriu: sala Kangoo by Diana Stirbu

diana stirbuInstructor international de Kangoo Jumps si distribuitor autorizat Kangoo Club Romania, Diana Stirbu antrenoarea preferata a vedetelor, isi deschide propria sala Kangoo by Diana Stirbu. Cu o experienta de 6 ani in fitness, Diana preda in prezent in peste 15 centre sportive din Bucuresti si participa in calitate de instructor Kangoo Jumps la cele mai mari evenimente sportive in aer liber din capitala.

Diana Stirbu, antrenoarea preferata a vedetelor, isi deschide propria sala Kangoo by Diana Stirbu, joi, 9 mai, in cladirea INAV din Baneasa. Kangoo by Diana Stirbu este primul club din Romania care va oferi saptamanal clase de Kangoo Family – create special pentru copii si parinti si ore de Kangoo Boot Camp – antrenamente in aer liber, in parcul Privighetorilor, din Padurea Baneasa.

In 2008 a organizat cel mai mare event pe ghete din Bucuresti – “Maraton pe ghete Kangoo”. La evenimentele pe care le sustine in aer liber, Diana Stirbu reuseste sa atraga peste 100 de participanti si este sustinuta de fiecare data de parteneri importanti din Romania precum: Fa Sport, Bucovina, Slim Duo Forte.

Kangoo by Diana Stirbu este un proiect maret, un club exclusivist unde voi organiza constant evenimente, asa cum le-am obisnuit pana acum pe cursantele mele, si unde vor preda cei mai buni instructori din Bucuresti, atat clase de Kangoo Jumps, cat si pilates, zumba si aerobic. Va fi primul club destinat claselor de Kangoo Jumps din partea de nord a Bucurestiului,o locatie perfecta pentru tipul de antrenamente pe care le promovez, cu o sala spatioasa de 115 metri patrati”,

Diana Stirbu.

Clase speciale pentru copii si parinti – Kangoo Family

Kangoo Family este un antrenament conceput pentru a raspunde atat nevoilor parintilor, cat si ale copiilor, de petrecere a timpului liber intr-un mod distractiv si benefic pentru sanatatea intregii familii.

Mamicile sau taticii sunt invitati sa participe alaturi de cei mici la diverse jocuri, sa invete coregrafii si sa isi sprijine copiii in dezvoltarea aptitudinilor de socializare si de lucru in echipa. Prin acest program parintii vor rezolva doua mari probleme ale antrenamentului fizic la copii, dar si la adulti: siguranta si plictiseala.

Antrenamente in aer liber – Kangoo Boot Camp

Kangoo Boot Camp este un program mai intens, usor “militaresc”, dar distractiv, care se desfasoara in aer liber pe ghetele Kangoo Jumps. Acest sport in aer liber lucreaza intreg corpul, crescand nivelul de rezistenta si conditia fizica. De asemenea, orele de Kangoo Boot Camp contribuie la arderea grasimilor, fara a fi nevoie de coordonarea pe care o presupun clasele de aerobic sau dans.

Antrenamentele de Kangoo Boot Camp se vor desfasura saptamanal pe parcursul verii, in Parcul Privighetorilor, din Padurea Baneasa.

Clase dedicate copiilor peste 10 ani – Kangoo Discovery

Kangoo Discovery este un program cu exercitii concepute special pentru copii, cu scopul de a le imbunatati capacitatea de coordonare, rezistenta, pozitia corpului si stima de sine. De asemenea, acest tip de antrenament ajuta la prevenirea obezitatii la copii si le insufla acestora abilitatile necesare de socializare si lucru in echipa.

Energia negativa se transforma in energie pozitiva in timpul unui antrenament placut si distractiv, care ii solicita pe copii atat fizic, cat si psihic, in modul cel mai interactiv si mai ingenios cu putinta.

Diferentierea claselor, in functie de nivelul de antrenament

Clubul Kangoo by Diana Stirbu va oferi clase de Kangoo Jumps atat pentru incepatori si intermediari, cat si pentru avansati. La clasele pentru incepatori sunt asteptate persoanele care vin pentru prima data la orele de Kangoo Jumps sau cele care se afla la primele antrenamente de acest fel, urmand ca apoi, in functie de adaptabilitate si preferinte, sa se inscrie la clasele de intermediari si avansati.

Posibilitatea de a proba si a cumpara ghetele Kangoo Jumps

Distribuitor autorizat Kangoo Jumps Romania, Diana Stirbu vine in intampinarea iubitorilor acestui sport prin oferirea posibilitatii de a proba ghetele si a le achizitiona direct de la club. Aceasta initiativa preintampina problemele de care se lovesc de cele mai multe ori iubitorii acestui sport, acelea de a avea dubii in ceea ce priveste modelul, culoarea si marimea ghetelor pe care doresc sa si le achizitioneze.

Pretul unei sedinte Kangoo Jumps la club este de 30 de lei, dar Kangoo by Diana Stirbu ofera si posibilitatea achizitionarii de abonamente cu 8 sedinte pe luna si 12 sedinte pe luna la costuri de 180 lei, respectiv 260 lei. Aceste preturi sunt valabile pentru toate clasele prezentate in orarul clubului: kangoo jumps, pilates, zumba, aerobic. Pentru copii exista varianta unui abonament de 150 lei pentru 8 sedinte Kangoo Jumps Kids.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button