Bucatariile lumiiRomânia meaTravelTrends

AnimaWings, meniuri de inspirație românească, semnate de Chef Alex Petridean

AnimaWings duce experiența de zbor la un nou nivel, introducând în premieră meniuri semnate de Alex Petricean, unul dintre cei mai apreciați chefi români ai momentului. Începând din luna martie 2025, pasagerii AnimaWings pot savura preparate fine, inspirate din gastronomia românească cu influențe moderne, având ingrediente atent selecționate, ce vor transforma fiecare călătorie într-o experiență culinară autentică.

Noua ofertă de meniuri la bord reflectă tendința pasagerilor de a căuta mai mult decât un simplu mijloc de transport – confortul, calitatea serviciilor și experiențele personalizate devenind factori esențiali în alegerea unei companii aeriene. Astfel, meniurile concepute de Chef Alex Petricean îmbină tradiția cu inovația, oferind preparate echilibrate, sănătoase și delicioase, potrivite pentru orice moment al zilei.

„Observăm din interacţiunile noastre de zi cu zi faptul că pasagerii nu își mai doresc doar să ajungă dintr-un punct în altul, ci să aibă parte de o experiență completă. Să aibă o alternativă viabilă şi corectă din punct de vedere raport calitate-preţ atunci când zboară cu avionul. Prin parteneriatul cu Chef Alex Petricean, demonstrăm angajamentul nostru de a aduce un plus de calitate și rafinament la bordul aeronavelor AnimaWings. Credem că o călătorie trebuie să fie memorabilă în fiecare detaliu, inclusiv prin gustul autentic al preparatelor servite la altitudine”, a declarat Marius Pandel, Președintele Consiliului de Administrație al AnimaWings.

Meniurile vor fi disponibile pe toate zborurile operate de AnimaWings. Pasagerii pot comanda meniurile preferate în avans, cu cel puțin 24 de ore înainte de zbor, direct pe site-ul oficial al companiei. De asemenea, o selecție atentă de gustări și băuturi va fi disponibilă pentru achiziție direct la bord, în funcție de disponibilitate.

“Cei de la AnimaWings mi-au lansat o misiune ambițioasă: să aduc gustul României la bordul aeronavelor lor. Așa s-au născut noile meniuri inspirate din bucătăria românească modernă, reinterpretate și adaptate condițiilor unice din aviație. Mi-a plăcut ideea lor din prima clipă: să oferim pasagerilor o experiență culinară care să le arate cine suntem, ca români. Practic, pasagerii pot face cunoștință cu România încă din timpul zborului care îi aduce aici. E la mintea cocoșului, dar nimeni nu a făcut asta până acum”, spune Chef Alex Petricean.

Pentru pasagerii din clasa business, meniurile gourmet sunt incluse în tarif, oferind o experiență culinară premium, cu preparate atent selecționate și servire dedicată la bord. Pasagerii din clasa Economy au posibilitatea de a adăuga meniurile ca servicii suplimentare, la cerere, contra-cost, cu prețuri începând de la 14 euro/meniu. Prin această opțiune, AnimaWings oferă călătorilor flexibilitatea de a-și personaliza experiența culinară, asigurându-se că fiecare preparat servit la altitudine păstrează prospețimea și calitatea ingredientelor selectate.

Oferta generoasă de meniuri delicioase la bord completează experienţa cu totul deosebită pe care AnimaWings a ales să o construiască pe zborurile operate cu noile aeronave Airbus A220, introduse în premieră pe piața din România. Aceste aeronave oferă un nivel superior de confort și tehnologie avansată, fiind special concepute pentru a îmbina eficiența cu experiența premium a pasagerilor.

AnimaWings se impune rapid ca un jucător de referință pe piața rutelor regulate din România, oferind pasagerilor opțiuni variate pentru călătorii eficiente și confortabile. Compania operează numeroase zboruri pe rute interne, precum București – Cluj, Iași și Oradea, și pe rute internaționale, către destinații precum Paris, Dubai, Stockholm, Marrakesh, Larnaca, Nisa și Ibiza. Odată cu introducerea noilor meniuri la bord, AnimaWings își reafirmă angajamentul de a oferi nu doar conexiuni rapide, ci și servicii premium accesibile oricui, care să transforme fiecare călătorie într-o experiență deosebită.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button