GadgetTrends

AMD a lansat o platformă cloud dedicată gaming-ului

Cloud-Gaming-HeroAMD lansează AMD Radeon Sky Series Graphics, o puternică platformă cloud dedicată gaming-ului; extinde programul Never Settle Reloaded cu  “BioShock Infinite” și prezintă pe scurt noul demo “Ruby”.

de Marian Crăciun

La Game Developers Conference (GDC), AMD a dezvăluit strategia pentru piața globală de gaming. “Unified Gaming” prezintă intenția AMD de a unifica piața de gaming pentru console, platforme cloud, tablete și PC-uri. AMD va porni noua revoluție în gaming prin colaborarea cu cei mai mari producători de hardware și jocuri, și menținerea în poziția de  lider pe piață, având mereu cele mai inovatoare tehnologii grafice.

Lansat acum 3 ani la GDC, Gaming Evolved este baza Strategiei AMD, liderul mișcarii din spatele campaniilor “Never Settle” și un motiv foarte important pentru implementarea sistemelor AMD în consolele de ultimă generație. Profitând de acest avans, AMD a introdus Radeon™ Sky Graphics, bazele platformei AMD pentru gaming.

Jocul în timp real pe cloud reprezintă o oportunitate imensă iar AMD iși propune să fie lider în acest domeniu. Datorită programului Gaming Evolved, dispunem de capabilitățile grafice atât hardware, cât și software. AMD lucrează împreună cu cei de la CiiNow, G-Cluster, Otoy și Ubitus pentru a oferi experiențe gaming excepționale pe cloud”

David Cummings, director AMD Professional Graphics.

Construită de la zero, arhitectura AMD Graphics Core Next este lider în clasa sa și va deschide drumul catre performanță, definind conceptul de cloud gaming pentru pasionații de jocuri. Lucrând alături de liderii din domeniu, precum CiiNow,G-Cluster, Otoy and Ubitus, AMD a conceput o tehnologie cloud gaming și a proiectat o soluție ce permite dezvoltatorilor de platforme și furnizorilor de servicii să ofere experiențe excepționale pentru milioane de gameri, indiferent dacă sunt pe PC, tablete, SmartTV-uri sau dispozitive mobile. Consumul energetic al acestor experiențe este asigurat de tehnologia AMD RapidFire ce sporește eficiența și cursivitatea streaming-ului din timpul jocului.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button