GadgetTableteTravelTrendsTrends

Airplane trends: clienţii unui operator aerian pot închiria iPad-uri mini în timpul zborului

iPad miniOperatorul aerian Hawaiian Airlines, unul dintre jucătorii de top din industria de profil din Statele Unite, a achiziţionat 1.500 de tablete pe care le va pune la dispoziţia pasagerilor care aleg serviciile sale, în timpul zborului.

Astfel, gadgeturile sunt disponibile pe 14 dintre rutele companiei, care fac legătura între Hawaii şi Asia, insulele din Pacificul de Sud şi Statele Unite, pe avioanele Boeing 767.

Începând cu data de 1 septembrie, pasagerii de la clasa economy care rezervă un astfel de device la îmbarcare sau pur şi simplu decid în timp zborului că doresc să se joace cu o tabletă, pot închiria un iPad mini pentru 15 sau 17 dolari.

Oficialii companiei au declarat faptul că pasagerii care călătoresc la business class vor beneficia de un astfel de gadget fără costuri adiţionale.

Hawaiian nu este primul operator aerian care decide să aducă tablete la bord. Piloţii American Airlines au schimbat deja de ceva vreme manualele din print pe cele online de pe iPad-uri, iar transportatorul australian Quantas oferă, de asemenea, produsele Apple pe propriile Boeinguri 767.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button