Uncategorized

adidas inovează cu Nitrocharge – Galerie Foto

Alves_Nitrocharge_PR-007adidas prezintă Nitrocharge, gheata de fotbal concepută pentru noua generație de jucători. Alves, De Rossi, Lavezzi și Martinez sunt câțiva dintre jucătorii care beneficiază de tehnologiile noii ghete, care îi va ajuta să își mențină și depășească performanțele.

Nitrocharge continuă moștenirea și duce mai departe succesul celor trei ghete adidas deja consacrate: predator, adipure și f50, fiind cea mai nouă linie de fotbal lansată de adidas, după succesul înregistrat de lansarea f50 în anul 2004. Staruri precum Messi, Villa și Benzema și-au construit reputația purtând gheata adidas f50, iar adidas își indreaptă acum atenția către noua generație de fotbaliști de talie mondială.

Cu un design remarcabil, Nitrocharge reprezintă o evoluție a moștenirii adidas de a dezvolta ghete de fotbal potrivite anumitor tipuri de jucători. Gheata Nitrocharge a fost concepută pentru The Engine – jucătorul „locomotivă”, întotdeauna energic și motivațional, care va alerga și va interacționa cu oponentul, căutând în permanență oportunități de marcare pe tot parcursul celor 90 de minute.

Nitrocharge a fost concepută de adidas în parteneriat cu statisticienii de la Opta, care au dezvoltat un algoritm de analiză a performanțelor diferitelor tipuri de jucători, pentru a determina dacă sunt jucători ”locomotivă”.

Nitrocharge aduce în industrie o serie de noi tehnologii care pot inova stilul de joc al acestor jucători „locomotivă’”:

– Banda ENERGYSLING se arcuiește pe întreaga gheată și permite realizarea de mișcări rapide pe teren;

– Tehnologia ENERGYPULSE – o porțiune a tălpii este construită în zig-zag, din material elastic, care asigură energie în timpul sprintului;

– Un strat de material de protecție în jurul piciorului și captușeală suplimentară în cele mai sensibile zone, cum este tendonul lui Ahile;

– Gheata este compatibilă cu adidas miCoach SPEED_CELL, astfel încât jucatorii își pot măsura performanțele pe teren.

Gheata adidas Nitrocharge va fi purtată de jucătorii „locomotivă” Daniele De Rossi (A.S. Roma), Dani Alves (Barcelona), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint Germain) și Javi Martinez (FC Bayern Munich) și va fi disponibilă în magazine începând cu 27 mai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button