Going OutLife&StyleUncategorized

adidas a lansat noul echipament al celor de la Chelsea

adidas si Chelsea Football Club prezinta noul echipament pentru 2013-2014, care se inspira din tricourile legendare purtate de jucatorii emblematici ai clubului. Campania inedita de teasing „it’s blue. What else matters?” i-a avut in prim plan pe Fernando Torres, Juan Mata, John Terry, David Luiz, care i-au invitat pe fani sa comande tricoul fara sa il vada in prealabil.

David Luiz spune: „As face orice pentru acest club si sa imi pot arata pasiune de a fi Albastru inseamna totul pentru mine”, iar Juan Mata adauga: „Albastrul este al Chelsea si trebuie sa ramana aici, fie ca albastru este un jucator sau un suporter”.

„Aceasta campanie ne-a ajutat sa intelegem ce inseamna, cu adevarat, culoarea albastru pentru fanii Chelsea si ne-am dorit sa ii inspiram pe acestia. Materialul video pregatit demonstreaza faptul ca jucatorii vor face orice pentru echipa lor, iar reactia fanilor a fost incredibila”, declara un purtator de cuvant adidas.

Echipamentul albastru beneficiaza de ultimele tehnologii adidas, pentru a asigura performanta echipei pe teren. TechFit ajuta la cresterea vitezei si a rezistentei in timpul jocului, care le permite fotbalistilor sa accelereze cu forta. Tehnologia Climacool asigura un mix potrivit de materiale, astfel incat sa permita circulatia aerului in zonele principale de caldura.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button