Parenting

Adama finalizează structura de rezistență a proiectului Edenia Titan

Dezvoltatorul imobiliar Adama, deținut integral de IMMOFINANZ Group, anunță oficial finalizarea structurii de rezistență pentru ansamblul rezidențial Edenia Titan. A doua fază de dezvoltare a proiectului a fost demarată în luna octombrie 2012, iar livrarea ei este programată pentru această toamnă.

Într-un interval de șase luni de la începutul construcției, lucrările se desfășoară conform planificării inițiale astfel încât termenul de finalizare a proiectului – septembrie 2013 – va fi respectat. Încheierea structurii de rezistență pentru Edenia Titan este marcată și sărbătorită astăzi printr-un eveniment tradițional, organizat împreună cu BOG’ART, antreprenorul general al lucrării.

În cea de-a doua etapă de dezvoltare a proiectului, o nouă clădire cu 11 niveluri și un total de 126 de apartamente va fi livrată, completând astfel etapa I a ansamblului, finalizată în 2009 și compusă din două blocuri cu 226 de unități.

Structura de rezistență a noii clădiri este realizată integral din beton armat, iar pereții exterior și partiționările dintre apartamente sunt realizate din cărămidă. Cu o investiție totală de 8,7 milioane euro pentru dezvoltarea celei de-a doua faze, Edenia Titan este amplasat în apropierea Parcului Titan din București și păstează conceptul de ansamblu rezidențial supravegheat şi păzit 24 de ore din 24 pentru maxima siguranţă a locatarilor.

Cu fiecare proiect din portofoliu, Adama își dorește să implementeze un nou standard de confort și siguranță pe piața rezidențială din România. Atât Edenia Titan, cât și Evocasa Optima, cele două proiecte aflate în prezent într-o nouă etapă de dezvoltare, nu fac excepție. Din punctul nostru de vedere, clienții de la momentul actual înțeleg întru totul exigențele necesare pentru atingerea unor standarde de eficiență și, de aceea, cel mai popular produs rezidențial de pe piață este cel care respectă această direcție”

Andreas Holler, membru în Comitetul Executiv Adama.

Procesul de vânzări pentru achiziționarea de apartamente în cea de-a doua fază de dezvoltare a Edenia Titan este deschis pentru clienții care își doresc să devină parte din comunitatea ansamblului și să dețină un apartament cu un design modern, dar funcțional în același timp. Până la momentul actual, aproximativ 25% dintre apartamentele din noua clădire au fost deja vândute.

Alături de consultanții de vânzări Adama, potențialii clienți pot asista la evoluția lucrărilor, beneficiind de oferte speciale de preț pentru locuințele achiziționate încă din faza de construcție. Cea de-a doua etapă de dezvoltare include 126 de apartamente de una, două și trei camere, într-o gamă largă de configurații, cu suprafețe cuprinse între 57 și 139 mp. Oferind un raport calitate-preț corect pentru apartamentele construite, în Edenia Titan sunt disponibile apartamente complet finisate la prețuri începând de la 62.700 euro (+T.V.A.) pentru un apartament cu două camere.

Simultan cu Edenia Titan, Adama a început în septembrie 2012 a doua etapă de dezvoltare și pentru ansamblul rezidențial Evocasa Optima, aflat tot în zona Titan. Lucrările de construcție au avansat în acest caz mai rapid datorită fundației deja existente astfel că livrarea noilor apartamente va avea loc în iulie 2013. Evocasa Optima 2 este formată din 84 de unități de două și trei camere, concepute după un design modular nou și eficient pentru apartamente accesibile. Prima etapă (83 de unități) a fost finalizată în 2010, 82% dintre unități fiind vândute până în prezent.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button