BusinessCompanii

6 medici români pleacă cu bursă sponsorizată de Wizrom spre cel mai mare spital din Orientul Mijlociu

Daniela Necula, Irina Marin, Cosmin Florescu, Adrian Bodomoiu, Zohara Davidai, Monica Sandu, Eli Davidai, Yehuda Adler, Camelia Taran, Adrian Necula, Lori VisaWizrom Software anunța că cei 6 medici rezidenți români care au câștigat o bursă sponsorizată de Wizrom și au finalizat procesul de aplicare vor părăsi țara pentru a merge la renumitul spital universitar Sheba Hospital din Israel, în cadrul burselor SHI Training Fellowship, program lansat la sfârșitul anului 2012. Aceștia se vor reîntoarce după terminarea programului de training de 3 ani de zile, în 2016, cu angajamentul că vor lucra cel puțin încă 5 ani de zile într-un spital public din România.

Cei șase medici rezidenți români care au câștigat bursele sunt: Camelia Ţăran la specialitatea neonatologie, Adrian Necula și Monica Andreea Sandu la specialitatea anestezie/terapie intensivă, respectiv Cosmin Florescu, Daniela Necula și Ana Alecsandra la specialitatea patologie.

Programul de burse este finanțat în întregime de Wizrom Software și Sheba Medical Center și acoperă toate costurile de cazare și transport, plus salariul medicilor pentru perioada de rezidențiat de 3 ani de zile la Sheba Hospital din Israel.

Implicarea noastră în proiecte de acest fel este una dintre metodele prin care facem diferența în societatea noastră, dând în același timp o mână de ajutor în dezvoltarea profesională într-un domeniu foarte important pentru fiecare dintre noi. Suntem încrezători că cei 3 ani de experiență într-unul dintre cele mai renumite spitale îi vor ajuta pe câștigători să devină și mai buni profesioniști și să ajute România să se dezvolte într-un domeniu care este foarte important pentru fiecare dintre români”,

Zohara Davidai, Președintele Consiliului de Administrație al Wizrom Software

Toți medicii rezidenți sunt entuziasmați în legătură cu această experianță și sunt nerăbdători să înceapă această călătorie profesională în cea mai mare unitate medicală din Orientul Mijlociu.

“Procesul de obținere a vizei de lucra ca medic rezident in Israel a fost unul de durată, dar fiecare moment de răbdare a meritat, cu siguranță. Acum că sunt pregătit de plecare, entuziasmul este și mai mare. Am fost plăcut surprins de atitudinea personalului de la Sheba Medical Center: au fost foarte adaptabili la cerințele noastre și sunt convins că vom lucra în cele mai moderne condiții din lume la acest moment. Această oportunitate este un prim pas important în direcția susținerii sistemului medical românesc și recomand tuturor medicilor rezidenți colegi să fie atenți la orice burse oferite în orice specialitate cu ajutorul domnului Eli Davidai și să depună cereri”, a spus Cosmin Florescu, medic rezident specializat în patologie, unul dintre medicii români care vor pleca în Israel în câteva zile.

Bursele au fost acordate pentru medici rezidenţi, în curs de formare în specialităţile neonatologie, anestezie/terapie intensivă şi patologie, şi acoperă toate costurile de cazare şi transport, plus salariul pentru cei trei ani petrecuţi ca medic rezident la Sheba Hospital, în Israel. Salariul brut lunar oferit este de 3.000 de dolari SUA (2.400 euro). Mai multe detalii despre pachetul complet de beneficii sunt disponibile aici. Acesta include asigurare de sănătate, cazare, asigurarea de malpraxis și asigurarea de răspundere civilă și altele.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button