GadgetTrendsUncategorized

5 tehnologii pe cale de dispariție

windowsTehnologia avansează într-un ritm care sfidează evoluția Mamei Natură. Cu un deceniu în urmă, telefonul mobil cu ecran mic, care puate afișa numele apelantului a fost ceva mare, dar acum tehnologia te face să te simți mic în timp ce ai un smartphone în mână. Dacă urmăriți evoluția lumii tech, puteți fi sigur că unele dintre tehnologiile pe care le folosim astăzi, fie că este vorba hard discuri sau internet prin cablu se pot modifica. Citiți, în continuare, care sunt cele 5 tehnologii compilate de Yahoo și care se află pe patul de moarte!

5. Windowed Operating Systems – Microsoft a semnalat, deja, intenția sa de a distruge un sistem de operare Windows cu o vârstă destul de înaintată pentru stabili baza Metro UI, ecranul implicit pentru Windows 8.

4. Hard Disk-urile – pentru că nu au părți care să fie în mișcare, SSD-urile sunt infinit mai rapide decât hard disk-urile și mai durabil, de asemenea.

3. Cinematograful – cu televizoare HD care integrează deja și tehnologia 3D, cinematograful de acasă este aproape la fel de bun ca un cinema multiplex mediu. Toate aceste, dar și alte tehnologii care de vin din urmă sunt gata să stingă lumina în cinematografe, în curând.

2. Mouse-ul și telecomanda – În viitorul apropiat, costul de a adăuga capacitatea tactilă ecranelor va fi atât de mic încât fiecare ecran, de la televizoare cu ecran mare până la laptop-uri, va avea un tocuh screen. Deși touch pad-ul și mouse-ul nu vor avea o extincție imediată, vor fi tot mai puțin folosite.

1. Ochelari 3D – Încă de la primele filme 3D care au intrat în cinematografe în 1950, telespectatorii au fost obligați să poarte un fel de ochelari, în scopul de a experimenta efectele tridimensionale. Dar dacă vedem tendințele recente, există un număr de soluții gratuite disponibile pe piață, care pot înlocui ochelarii 3D.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button