BusinessCompaniiStartup

30 dintre cele mai bune startup-uri româneşti au acces gratuit la 60 Days Challenge 2014

60 day challengeImpact Hub Bucharest și Business Models Inc. organizează între 29 mai și 27 iulie, la București, o nouă ediție a acceleratorului dedicat afacerilor cu impact, “60 Days Challenge”.

Potrivit organizatorilor acestui eveniment, ediţia din 2014 vine cu multe noi îmbunătățiri la nivel de conținut și proces de dezvotare a ideilor în potențiale afaceri și cu o abordare complet diferită a accesului în program. Cele mai bune 30 de viitoare start-upuri vor primi din partea Impact Hub şi Business Models acces gratuit în program și la tot ce înseamnă facilitățile Impact Hub Bucharest.

Cui se adresează acceleratorul?

Acceleratorul se adresează celor care au o idee sau o afacere la început și îi ghidează pe parcursul celor 60 de zile pentru a dezvolta un model viabil ce va fi și testat în piață cu potențialii clienți.

Ce presupune acceleratorul 60 Day Challenge?

Pe durata celor 60 de zile, antreprenorii participanți în program beneficiază de:

  • 4 zile de lucru pe modelul de afacere (de la mapare până la testarea prototipului) alături de echipa Business Models Inc.
  • 10 workshopuri practice pe teme precum: consiliere juridică, contabilitate, finanțări și investiții, relații cu clienții, marketing și dezvoltare de produs, vânzări, tehnologie pentru start-up-uri, social media, resurse umane și abilități de prezentare.
  • întâlniri periodice cu mentori, oameni de afaceri și antreprenori experimentați ce vor oferi feedback și își vor împărtăși cunoștințele acumulate.
  • abonament Hub Unlimited la Impact Hub Bucharest
  • acces la platformele online Strategyzer și HubNet cât și cartea Business Model Generation

Înscrierea în program

Pentru a participa gratuit la 60 Day Challenge, antreprenorii trebuie să completeze formularul de aplicare disponibil pe pagina http://www.impacthub.ro/60-day-challenge/. Procesul de selecție al participanților este continuu, numărul de locuri fiind limitat. În alegerea startupurilor se va ține cont de motivația antreprenorială, potențialul afacerii, gradul de inovare și impactul urmărit.

Pentru detalii suplimentare se organizează și două evenimente de prezentare, pe 23 aprilie și 5 mai. Înscrierea la evenimentul de prezentare este gratuită și se face aici: http://www.impacthub.ro/event/60-day-challenge-in-60-minutes/.

Impact Hub Bucharest este o organizație dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Business Models Inc. CEE este un butic de inovare parte din rețeaua internațională alături de Țările Nordice, Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă și China. Prin consultanță și training, tehnici de gândire bazată pe design, co-creere și facilitarea conversațiilor strategice, Business Models Inc se concentrează pe rezultate concrete pentru a accelera o creștere sustenabilă și succesul viitor al organizațiilor. Metodologia este bazată pe bestseller-ul Business Model Generation scris de Alex Osterwalder și Yves Pigneur, și produs de Patrick van der Pijl.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button