GadgetSmartphone

wuxing.ro şi fooda.ro introduc plata cu telefonul mobil prin intermediul SEQR

seqr-garantibank-app-screenSeamless România a semnat un parteneriat cu portalurile „food delivery” wuxing.ro şi fooda.ro pentru implementarea SEQR ca metodă de plată. La finalizarea comenzilor efectuate pe cele două pagini web, clienţii care optează să plătească cu SEQR, scanează cu telefonul mobil codul QR generat comenzii, validează tranzacţia cu codul PIN şi vizualizează chitanţa salvată digital. SEQR, soluţia de plată cu smarphone-ul care înlocuieşte cardurile şi numerarul, este cea mai utilizată aplicaţie “mobile wallet” în magazinele şi în mediul online din Europa.

WU XING – mâncare chinezească şi FOODA – bucătărim cu imaginație sunt printre cele mai dinamice afaceri care operează în food service şi suntem mândri să îi avem alături ca parteneri. SEQR se potriveşte perfect nevoilor clienţilor celor două restaurante, care caută soluţii simple, rapide şi moderne de comandă şi livrare. La finalul implementării, aceştia vor beneficia şi de o metodă de plată pe măsură, sigură, uşoară şi la îndemână, prin SEQR”a declarat Oana Nanulescu, Country Manager Seamless România.

SEQR poate fi utilizată pentru plăţi în magazine, restaurante, parcări şi în shop-uri online, precum şi direct din reclame stradale, TV sau online. Pentru HORECA, clientii pot plăti comenzile efectuate pe website-uri, prin scanarea codului QR afişat la finalizarea comenzii sau în cafenele şi restaurante, scanând codul afişat la casa de marcat, la mese sau pe bonul de plată. SEQR integrează şi opţiuni de comunicare şi promovare a comercianţilor şi operatorilor HORECA, precum reduceri, bonusuri și programe de loialitate, disponibile direct în aplicaţie.

“Am ales SEQR pentru că este aplicaţia completă şi simplă de plată cu telefonul mobil. Ne bucurăm că WU XING – mâncare chinezească şi FOODA – bucătărim cu imaginație beneficiază de avantajele modelului de business SEQR. Suntem interesaţi să le oferim clienţilor noştri opţiuni care să răspundă noului profil al consumatorului de astăzi – digitalizat şi deschis spre a folosi gadgeturile disponbile pentru soluţii cotidiene simple şi la îndemână”,  a declarat Sabin Cernea, Fondator Wu Xing & FOODA & The Harbour.

Pentru a beneficia de SEQR, utilizatorii trebuie să descarce aplicaţia, disponibilă gratuit în App Store, Google Play şi în curând în Windows store, şi să o conecteze la contul bancar. Momentan, SEQR este disponibilă în România în parteneriat cu Garanti Bank.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button