TravelTrends

WIZZ propune tarife reduse pentru “rentalcars” pe 8 aeroporturi din România

wizz_rentalWizz Air a anunţ, astăzi, semnarea unui parteneriat cu rentalcars.com pentru furnizarea de servicii de închirieri auto. În timpul procesului de rezervare a biletului de avion, clienţilor WIZZ le va fi oferită opţiunea de a închiria un autoturism la sosirea lor pe aeroportul de destinaţie. Serviciul de închiriere oferă suport prin call center 24/7, în mai multe limbi, precum şi posibilitatea de a efectua plata în diferite valute.

Rentalcars.com este cea mai mare platformă de închirieri auto din lume, cu peste 4,7 milioane de închirieri pe an în 24.000 de locaţii din întreaga lume. Compania are sediul central în Manchester, Marea Britanie, şi are peste 1.000 de angajaţi.

Daniel de Carvalho, Wizz Air

“Tarifele reduse WIZZ sunt disponibile de pe 8 aeroporturi din România către 40 de destinaţii internaţionale. Pentru a le oferi clienţilor noştri un serviciu de închirieri auto de încredere în reţeaua noastră largă de destinaţii, am încheiat un parteneriat cu cea mai mare platformă online de închirieri auto. Pasagerilor li se va oferi opţiunea de a adăuga închirierea auto în timpul procesului rapid şi transparent de rezervare a biletelor de avion, iar aceştia vor face o singură plată, la finalizarea rezervării. La WIZZ credem că o călătorie confortabilă începe cu o rezervare online convenabilă şi merge dincolo de un zbor relaxant. De aceea, serviciile noastre adiţionale sunt concepute pentru a adăuga opţiuni de confort experienţei de călătorie a pasagerului.” 

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-fare, low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 54  aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 340 de rute care asigură legătura între 104 de destinaţii din 36 de ţări. Wizz Air are o echipă de peste 2100 de profesionişti în aviaţie și a transportat 13.9 milioane de pasageri în anul fiscal încheiat pe 31 Martie 2014.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button