TravelTrends

Wizz Air va opera 19 zboruri săptămânale suplimentare cu noul Airbus A320 de la Bucureşti

airbusWizz Air a anunţat astăzi că va creşte flota de aeronave Airbus A320 alocată bazei din Bucureşti la 7, astfel că investiţia totală pentru piaţa din România să ajungă la aproximativ un miliard de dolari*. Noua aeronava va începe operaţiunile pe 4 iulie şi va fi prima aeronavă alocată bazelor din România echipată cu sistemul pentru vârful aripilor, Sharklet, de economisire a combustibilului.

Investiţia în noile echipamente şi crearea locurilor de muncă calificată subliniază angajamentul Wizz Air pentru piaţa din România şi din Bucureşti şi pregăteşte compania pentru potenţialele schimbări din piaţă, având în vedere dinamica competitivă din România.

Cea de-a şaptea aeronavă Wizz Air din Bucureşti va opera 19 zboruri săptămânale suplimentare pe rutele deja existente şi va asigura consumatorii români şi turiştii că vor avea  întotdeauna acces la conexiuni aeriene accesibile. Cu 12 aeronave alocate celor 4 baze româneşti, Wizz Air estimează să transporte peste 3.3 miliaone de pasageri în acest an, din care peste 1.8 milioane dintre aceştia fiind transportaţi doar de la aeroportul din Bucureşti.

Sunt încântat să anunţ această investiţie semnficativă în flota şi în creşterea locurilor de muncă de la baza noastră din Bucureşti. Prin alocarea unei noi aeronave Airbus A320 în Bucureşti, ne sporim angajamentul pentru piaţa din România, vom crea mai multe locuri de muncă şi vom  transporta în plus 300.000 se pasageri în primul an.”

György Abrán, Chief Commercial Officer la Wizz Air

Abrán susține că 2013 este un an an plin de veşti bune pentru cei care doresc să rezerve la tarife accesibile de încredere: Wizz Air a introdus noi rute din Bucureşti către Alghero, Geneva, Girona, Oslo, Tel Aviv şi Dubai şi acum creşte numărul de zboruri pe rutele deja existente.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-fare, low-cost din Europa Centrala si de Est si opereaza o flotade 43 aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 270 de rute facand legatura cu 94 de destinatii din 33 de tari. La Wizz Air o echipa de 1600 de profesionisti în aviatie livreaza servicii superioare si tarife scazute facand din Wizz Air alegerea preferata a 13.5 milioane de pasageri în 2013.

*pe baza preţurilor de listă Airbus

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button