EuropaTravelTrends

Wizz Air, peste 100 de zboruri suplimentare din București din octombrie

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global[1], a anunțat astăzi adăugarea a peste 100 de zboruri suplimentare din București în octombrie 2023 spre Larnaca, Lisabona, Malaga, Barcelona, Napoli, Basel, Tenerife, Abu Dhabi și Milano Bergamo, oferind mai multe oportunități de călătorie pentru clienții români.

Anunțul major este sărbătorit și printr-o promoție specială. Pentru călătoriile din luna octombrie spre aceste 9 destinații, clienții se pot bucura de 20% reducere la rezervările efectuate până la sfârșitul zilei de miercuri, 20 septembrie. Noile frecvențe se adaugă la zborurile low-cost Wizz Air existente spre Europa și Orientul Mijlociu operate din București, crescând numărul total de zboruri din București la peste 2.500 în octombrie.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem bucuroși să le oferim clienților noștri aproape 25.000 de locuri pe 100 de zboruri suplimentare în octombrie către unele dintre cele mai populare și interesante destinații pe care le operăm din București. Această creștere importantă a frecvențelor confirmă încă o dată angajamentul nostru ferm de a oferi pasagerilor din România alternative de călătorie diverse, sigure și convenabile. Așteptăm cu nerăbdare să urăm bun-venit și mai multor pasageri la bordul flotei noastre sustenabile și moderne.”

FRECVENȚE WIZZ AIR CRESCUTE DIN BUCUREȘTI

RutăFrecvențe crescute / săptămânăTotal noi zboruri adăugate în octombrie
București – Larnacade la 4 la 53 zboruri dus-întors
București – Lisabonade la 3 la 43 zboruri dus-întors
București – Malagade la 3 la 43 zboruri dus-întors
București – Barcelonade la 11 la 1410 zboruri dus-întors
București – Napolide la 5 la 77 zboruri dus-întors
București – Basel-Mulhouse-Freiburgde la 5 la 77 zboruri dus-întors
București – Tenerifede la 3 la 43 zboruri dus-întors
București – Abu Dhabide la 2 la 510 zboruri dus-întors
București – Milano Bergamode la 12 la 147 zboruri dus-întors

———————————————

[1] Potrivit CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button