BusinessMarketing & AdvertisingTravelTrends

Wizz Air a lansat WIZZ Experiences!

Wizz Air a lansat WIZZ Experiences! Pasagerii pot să rezerve acum bilete la atracții turistice și muzee, excursii, abonamente sportive, evenimente live și spectacole de teatru prin intermediul site-ului și aplicației Wizz Air.

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global*, a lansat WIZZ Experiencesun nou serviciu auxiliar pentru pasagerii săi – în parteneriat cu Coras, cel mai mare furnizor online de bilete pentru evenimente și activități de top disponibile prin intermediul unei singure platforme.

Peste 10 milioane de bilete sunt acum disponibile pentru clienții Wizz Air în peste 65 de țări, 300 de orașe și 20 de limbi. După ce și-au asigurat cel mai bun preț pentru zborul lor, pasagerii pot explora o ofertă vastă de bilete la atracții și muzee, tururi, abonamente sportive, evenimente live, muzică live și spectacole de teatru, la doar un click distanță.

Toate biletele sunt disponibile pe site-ul și în aplicația oficiale Wizz Air, printr-un proces de rezervare ușor și convenabil.

Unele dintre cele mai populare evenimente ce au loc în destinațiile Wizz Air includ:

James Goodwin, Head of Ancillary Revenue în cadrul Wizz Air, a spus: „Suntem încântați să continuăm să ne extindem oferta de servicii auxiliare cu încă o adiție – WIZZ Experiences. Prin intermediul acestui nou serviciu, clienții vor avea acces într-un singur loc la peste 10 milioane de bilete pentru atracții turistice, cu o experiență de rezervare simplă și convenabilă. Datorită unei game largi de produse auxiliare și servicii partenere, pasagerii noștri pot să își planifice acum întreaga călătorie cu Wizz Air, de la zbor până la cumpărături la bord, transferuri, cazare și activități. Vom continua să ne îmbunătățim oferta pentru a face din Wizz Air cel mai bun furnizor pentru nevoile oricărui călător”.

Mark McLaughlin, CEO-ul Coras, a comentat: „Suntem încântați de parteneriatul cu Wizz Air, care permite clienților companiei aeriene să poată achiziționa bilete pentru cele mai bune evenimente și activități. Meciurile de fotbal din Premier League, concertele live și atracțiile emblematice sunt un element cheie al călătoriilor și al timpului petrecut de client la destinație”.

—————————————————–

*Conform CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022-2023

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button