Parenting

Weekend-ul copiilor în magazinele HORNBACH

1 iuniePe 1 şi 2 iunie, pentru a sărbători Ziua Copilului, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali  de materiale de construcţii şi grădinărit, organizează în magazinele sale din Bucureşti, Braşov şi Timişoara ateliere creative pentru cei mici.

Copii  cu  vârste cuprinse între 4 şi 10 ani sunt aşteptați în magazinele Hornbach din  Bucureşti  şi  Timişoara, pe parcursul zilelor de sâmbătă, 1 iunie, şi respectiv duminică, 2 iunie, în  intervalul  10.00 – 13.00, la ateliere creative alături de personaje de poveste. În restul timpului, cei mici pot urmări desene animate sau pot desena, într-un spațiu special amenajat. La Braşov, copii vor înălța zmee şi se vor bucura de momente surpriză.

Am luat decizia de a organiza un eveniment dedicat copiilor pentru a le da ocazia să-şi  pună imaginaţia în practică. Astfel, alături de personaje de poveste, aceştia vor putea să îşi exerseze abilităţile, în timp ce părinţii lor vor putea face cumpărături ştiind că cei mici sunt pe mâini bune”

Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România

În magazinele din Bucureşti şi Timişoara, copiii  vor avea la îndemână materiale din magazinele Hornbach precum lemn, carton, culori, cu care vor putea realiza sâmbătă rame creative pentru fotografiile de vacanță, iar duminică, fluturaşi pentru a decora ghivecele de flori, sub atenta îndrumare a unui specialist. La final, toţi participanţii la ateliere vor putea pleca acasă cu creaţia realizată şi vor primi din partea echipei Hornbach diplome de participare.

Jucării pentru copiii defavorizaţi

Pentru că de Ziua Copilului este important ca toți cei mici să se bucure de copilărie şi să  învețe  să dăruiască, să aducă un zâmbet şi celor mai puțin avantajați, pe durata celor 2 zile, magazinele Hornbach din Bucureşti se alătură campaniei „Jucăriile  se  dăruiesc”,  alături  de  BluParty  şi  Spitalul  de  Jucării – o initiativă  a  Direcției  Generale  de  Asistență  Socială  a  Municipiului Bucureşti.

Părinții  pot  selecta împreună cu cei mici jucariile pe care aceştia nu le mai folosesc şi pe care  doresc  să le trimită către copiii mai puțin avantajați. Jucăriile pot  fi  aduse  în  magazinele  din Bucureşti, de unde vor fi colectate şi igienizate ca să poată fi folosite în siguranță mai departe.  Apoi, ele vor fi selectate în funcție de recomandările  de  vârstă  şi  trimise creşelor şi copiilor din familii defavorizate,  beneficiari ai Direcției Generale de Asistență Socială.

Programul  detaliat  al evenimentelor şi orarul magazinelor este disponibil pe www.hornbach.ro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button