Luxoft (NYSE: LXFT), unul dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software şi soluţii IT la nivel mondial, anunţă cel de-al cincilea webinar Luxoft Technology Series, ce va susţinut pe data de 17 martie de David J. Anderson.
David J. Anderson are o experienţă de 30 de ani în IT şi consideră că, dincolo de abilitatea de a fi mai rapizi, mai puternici sau mai buni, liderii şi echipele tehnice se bazează în primul rând pe predictibilitate pentru a obţine succesul. Anderson, un autor, consultant şi trainer, este un lider recunoscut internaţional în managementul echipelor software eficiente şi implementarea de abordări de management sustenabile şi evolutive. El va vorbi despre „Kanban”, o metodă populară de a îmbunătăţi predictibilitatea ţinând sub control schimbările şi riscurile. Anderson va ilustra modul în care „Kanban” asigură o predictibilitate superioară metodelor de dezvoltare existente, atât pentru proiecte de dezvoltare cât şi pentru mentenanţă şi suport.
Webinariile Luxoft Technology Series (LTS) oferă profesioniştilor din IT de peste tot din lume posibilitatea de a-şi împărtăşi experienţa, creând o platformă globală educaţională de cunoştinţe IT. Profesioniştii se pot întregistra pe www.luxoft.com/lts sau pot urmări webinarul pe canalul de Youtube al Luxoft.
„În scurt timp, webinariile Luxoft Technology Series (LTS) se vor extinde şi vor deveni un “TEDx” al industriei IT”, a declarat Przemyslaw Berendt, Vicepreşedinte Global Marketing Luxoft. „Este un privilegiu să avem alături de noi experţi IT, recunoscuţi la nivel global datorită reuşitelor din domeniu, care să împărtăşească din experienţa lor cu noi”.
David J. Anderson va explica modul în care organizaţiile utilizează „Kanban” pentru a corela capabilităţile cu aşteptările şi nevoia de asigura un management al configuraţiilor robust, calitatea codului, dezvoltarea software eficace şi ritmul livrărilor.
În această prezentare, se va putea învăţa cum menţin corporaţiile flexibilitatea în mediul de business mereu în schimbare, precum si predictibilitatea livrărilor, prin:
- Utilizarea instrumentelor de măsurare, a formulelor şi a abordărilor ştiinţifice de management al schimbării (change management); pentru a obţine rezultate previzibile, putem echilibra factori precum capabilităţile observate, alocarea personalului şi obiectivele de livrare.
- Analiza şi înţelegerea naturii muncii cerute pentru a distribui corect efortul.
- Abordarea metodică a îmbunătăţirii continue – putem minimiza întreruperile şi obţine rezultate durabile.