GadgetTablete

Vodafone Smart Tab 4 8”, cel mai nou model de tableta sub brandul propriu

Smart Tab 4Vodafone Romania extinde gama de tablete sub brandul propriu cu un nou model – Vodafone Smart Tab 4 8’’. Noua tableta Vodafone Smart Tab 4 8“ este disponibila, pentru clientii noi si existenti, in sistemul de rate cu plata pe factura Vodafone. Tableta poate fi achizionata cu 0 euro avans, cu abonamentul Smart NET 12 (12 euro/luna, TVA inclus) si o rata de 7 euro/ luna (TVA inclus) , pe factura, timp de doi ani.

Smart Tab_SeenowTableta Vodafone Smart Tab 4 8“ e compatibila 3G, are un display HD de 8 inchi si o rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Cu un design compact, tableta functioneaza cu sistemul de operare Android 4.2 si dispune de un procesor QuadCore de 1,3 GHz, alaturi de o memorie RAM de 1GB.

Pachetul SMART NET 12 ofera utilizatorilor 5 GB trafic de date inclus la viteza maxima de 43,2Mbps. Promotional, abonamentul ofera, timp de o luna acces nelimitat la internetul mobil. Pe langa traficul de date, pachetul include continut special: TV by Vodafone prin aplicatia Seenow, gratuit timp de 3 luni, muzica prin Zonga, gratuit timp de 3 luni, si 10 GB spatiu de stocare, inclus in Vodafone Cloud pe toata perioada contractuala.

Tableta poate fi achizionata si fara abonament si are un cost de 184 euro (TVA inclus)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button