GadgetSmartphone

Vodafone si mobuy aduc discount-uri exclusive, direct pe telefon

mobuy_app (1)Incepand cu luna aceasta aplicatia pentru smartphone mobuy aduce utilizatorilor, in parteneriat cu Vodafone, ofertele marcilor preferate, direct pe telefonul mobil.

mobuy este o platforma de mobile marketing care ofera utilizatorilor sai discounturi exclusive, direct pe telefonul mobil, atunci cand acestia se afla la cumparaturi. Astfel, comerciantii au posibilitatea de a-si identifica consumatorii si de a le cunoaste preferintele, pentru a putea mai apoi sa-i apropie si sa-i fidelizeze prin oferte speciale.

Aplicatia a fost lansata in septembrie 2013 pentru utilizatorii de IOS si Android.  Inca de la inceput, acestia s-au bucurat de ofertele unor firme cunoscute, din categorii precum moda, restaurante si baruri, frumusete si ingrijire personala, sport si altele.

mobuy este foarte simplu de folosit. Dupa download, utilizatorii trebuie sa-si creeze un cont sau se pot inregistra direct cu contul de Facebook, pentru ca mai apoi sa acceseze oferta pe care doresc sa o achizitioneze si sa scaneze codul afisat pe dispozitivele mobuy din locatiile partenere.

“Atunci cand am lansat mobuy, am fost placut surprinsi sa observam ca utilizatorii de smartphone-uri sunt deschisi sa experimenteze tehnologii noi si la fel de important este ca au fost dispusi sa impartaseasca experienta lor mai departe”, declara Will Sterns, CMO Mobuy Solutions

“Mobuy este o aplicatie usor de utilizat, ce ofera valoare oricarui consumator prin gama larga de oferte si prin modul foarte simplu in care le poti achizitiona. Vodafone a fost si este in continuare interesat de inovatie si de lucruri care pot face viata consumatorilor mai usoara. De aceea, vedem acest parteneriat ca avand un mare potential prin extinderea brandurilor partenere la un numar cat mai mare de utilizatori de smartphone” declara Horatiu Dimulescu, Manager M-Commerce and Wholesale, Vodafone Romania

In prezent mobuy numara 50 de locatii partenere in Bucuresti iar numarul acestora este in continua crestere. Pana la sfarsitul acestui an este vizata extinderea la nivel national incepand cu cele mai mari orase din tara.

mobuy_app (6) mobuy_app (5) mobuy_app (4) mobuy_app (3) mobuy_app (2) mobuy_app (1)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button