GadgetSmartphone

Vodafone schimbă placa pentru companii. Ce aduce nou?

Vodafone_VBPVodafone imbogateste portofoliul sau de abonamente pentru companii, Vodafone Business Profiles, incluzand serviciile 4G in toate pachetele RED si adaugand noi beneficii pentru celalalte tipuri de planuri tarifare.

Toti clientii business care opteaza pentru un abonament RED -clienti noi si existenti  se vor putea bucura de o experienta 4G completa, avand incluse in abonament accesul la serviciile 4G, un SIM 4G si posibilitatea de a alege un smartphone dintr-o gama larga de terminale compatibile 4G, la preturi foarte avantajoase.

Mai mult, abonatii RED beneficiaza de trafic de date de pana la 4 GB. Pentru clientii care au nevoi de comunicare mai reduse, Vodafone propune pachetele White: White Start (7 Euro), White Plus (10 Euro) si White Smart (15 Euro), care ofera convorbiri si SMS-uri nelimitate in retea (*Pentru abonamentele White Plus si White Smart), precum si un trafic de date generos de pana la 500 MB.

„Facem astazi un pas important in oferta noastra pentru companii prin includerea mai multor beneficii in toate categoriile de abonament. Astfel, am integrat in pachetele RED accesul la tehnologia 4G pentru a incuraja adoptia acestor servicii in Romania si a oferi clientilor nostri cea mai buna experienta de utilizare a internetului pe telefonul mobil, la cele mai mari viteze, de pana la 100 Mbps. Dispunem de unul dintre cele  mai extinse portofolii de abonamente de pe piata, care acopera toate nevoile de comunicare, de la cele mai simple la cele mai sofisticate, pentru toate tipurile de companii”,

Markus Lause, Director, Enterprise Business Unit, Vodafone Romania

Clientii business care opteaza pentru un abonament RED au la dispozitie o gama variata de smartphone-uri de top, compatibile 4G, la preturi extrem de avantajoase. Astfel, cei care opteaza pentru un abonament RED Top pot achizitiona Samsung Galaxy S4, la pretul de 1 EUR (TVA inclus).

Tot la pretul de 1 Euro (TVA inclus) este disponibil si Nokia Lumia 925 pentru cei care aleg abonamentele RED, respectiv HTC One Mini pentru abonamentele Red Start. Si clientii pachetelor White pot alege smartphone-uri -cum ar fi Vodafone Smart Mini la pretul de 29 Euro (TVA inclus) cu abonamentul White Plus sau Samsung Galaxy Young la pretul de 1 Euro (TVA inclus) cu abonamentul White Smart, Preturile telefoanelor sunt promotionale, pe perioada  limitata.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button