GadgetSmartphone

Vodafone lanseaza doua noi smartphone-uri

Vodafone-Smart-IIINoul Vodafone Smart III este un smartphone performant, destinat utilizatorilor ce fac trecerea la un smartphone performant, disponibil intr-un avantajos pachet postpaid. În paralel, Vodafone Smart Mini aduce utilizatorilor care fac primii pasi in lumea telefoanelor inteligente experienta completa smartphone intr-un atractiv pachet prepaid.

Vodafone lanseaza astazi doua noi smartphone-uri performante si accesibile, Smart III si Smart Mini, ce aduc tehnologia de ultima ora in randul publicului larg fara a crea o presiune a costurilor si ajuta la cresterea vitezei de adoptie a serviciilor de Internet pe mobil.

Noile Vodafone Smart III si Vodafone Smart Mini continua succesul inregistrat de Vodafone Smart si Smart II si fac parte din strategia noastra de a facilita adoptia serviciilor de Internet pe mobil in randul tuturor utilizatorilor. Odata cu noile abonamente Smart si Easy oferim, la pachet cu noile telefoane, si acces inclus la o gama larga de servicii de Internet pe mobil, muzica si TV, precum si un set complet de aplicatii de securitate si back-up, iar Smart Mini beneficiaza si de un avantajos pachet prepaid”

Andreea Cramer, Director, Postpaid, Vodafone Romania

Noul Vodafone Smart III este un smartphone cu un ecran de 4 inch WVGA, procesor ARM Cortex A9 cu viteza de 1 GHz, 1 GB memorie RAM si memorie interna totala de 4 GB. Camera de 5 MP a telefonului permite fotografii si filmari de calitate, iar senzorii de proximitate, accelerometrul, busola electronica si lumina ambientala aduc un plus de functionalitate smartphone-ului ce functioneaza cu sistemul de operare Android Jellybean (4,1).

Puterea de procesare a smartphone-ului, aplicatiile preinstalate si finisajele de calitate sunt disponibile utilizatorilor ce achizitioneaza primul terminal inteligent performant la preturi ce pornesc de la doar 1 Euro, impreuna cu abonamentul Smart 15 (15 Euro/luna cu TVA), incheiat pe doi ani. Mai mult, si clientii companii pot achizitiona noul terminal, la preturi ce pornesc de la 1 Euro, impreuna cu abonamentul RED pe doi ani.

Cu noul smartphone, utilizatorii se pot bucura de un pachet complet postpaid, ce include continut TV, prin acces gratuit timp de trei luni la aplicatia SeeNow powered by Vodafone, precum si de muzica nelimitata, in aceeasi perioada, prin intermediul aplicatiei Zonga powered by Vodafone.

Un alt nou smartphone ce intra de astazi in portofoliul Vodafone este Smart Mini, terminal cu Android Jellybean (4.1), conceput special sa faciliteze accesul publicului larg la serviciile de Internet pe mobil si sa familiarizeze utilizatorii cu serviciile de mesagerie, aplicatiile multimedia si serviciile furnizate in functie de localizare.

Noul Smart Mini, unul dintre cele mai accesibile smartphone-uri compacte, este disponibil si intr-un pachet prepaid, la un pret special, de 67 Euro, alaturi de numeroase beneficii menite sa ofere clientilor o experienta complete si facila de utilizare. Pachetul prepaid ofera, pe langa optiunea Nelimitat 6, gratuita timp de trei luni, si doua versiuni de continut, destinate tinerilor sau copiilor. Astfel, pachetul multimedia pentru tineri include acces gratuit la 43 de canale TV prin aplicatia SeeNow powered by Vodafone, precum si continut muzical variat, prin aplicatia Zonga powered by Vodafone. De asemenea, pachetul multimedia pentru copii aduce aplicatia Vodafone Guardian, ce asigura o siguranta sporita a utilizarii smartphone-ului si o filtrare a aplicatiilor cu potential periculos, precum si o serie de jocuri de actiune, Aventura sau curse Gameloft, puse in valoare de posibilitatile grafice ale noului Vodafone Smart Mini.

Cu extraoptiunea Nelimitat in valoare de 6 Euro credit, clientii Vodafone pot comunicat nelimitat, in orice retea nationala, prin SMS. Mai mult, acestia primesc si 2000 de minute in retea, 100 de minute nationale si 150 MB trafic de date.

Mai mult, terminalul cu ecran de 3,5 inch este disponibil si abonatilor Vodafone la preturi ce pornesc de la 1 Euro, impreuna cu abonamentul Smart 10 (10 Euro/luna cu TVA). Si clientii serviciilor de business pot achizitiona terminalul la acelasi pret de 1 Euro, impreuna cu abonamentul Esential Plus, pe doi ani.

Noul Smart Mini, disponibil in variantele de culoare alb si negru, aduce, pe langa ecranul capacitiv HVGA de 3,5 inch, un procesor cu o viteza de 1 GHz, sustinut de 512 Mb memorie RAM, memorie interna totala de 4 GB si o camera foto de 2 Mp. In plus, cea mai recenta tehnologie Assisted GPS ofera acces la harti de calitate, pentru a facilita deplasarea utilizatorilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button