Going OutLife&Style

Vinarsul Brancoveanu se bea la Balul Bucurestiului Interbelic

Brancoveanu XOOrganizat la Cercul Militar National, Balul Bucurestiului Interbelic ofera participantilor ocazia de a retrai atmosfera Bucurestilor de altadata, cu ajutorul costumatiei din anii ’20, a muzicii din perioada interbelica (jazz, foxtrot, charleston, tango), a momentelor de teatru oferite de tinerii actori de comedie Smaranda Caragea, Ana-Maria Karina Nagy si Nae Alexandru si a gustului intens si rafinat al vinarsului Brancoveanu.

Fundatia Calea Victoriei organizeaza in 23 mai 2013 a IV-a editie a Balului Bucurestiului Interbelic, continuand astfel seria evenimentelor culturale si artistice de mare amploare ale capitalei.

Vinarsul Brancoveanu XO este produs dupa o reteta traditionala a vinurilor romanesti Zghihara, Cramposia si Iordana. Invechirea se face in butoaie de stejar romanesti, de tip aromatice “quercus petraea” si “quercus robur”, din zona Carpatilor.

‘’Vinarsul Brancoveanu inseamna traditie si istorie romaneasca, iar Brancoveanu XO reflecta cultura romaneasca printr-un gust intens, elegant si rafinat; vrednic de a purta numele unui domnitor emblematic pentru istoria Romaniei’’ afirma Bogdan Anghel, Director de Marketing Alexandrion Grup.

In 2008, Alexandrion Grup Romania a obtinut pentru Brancoveanu Vinalies d’Or Troffee, cea mai inalta distinctie din categoria “Eau de vie de vin, brandy, coniac”, in cadrul concursului “Vinalies Internationales” din Paris, Franta.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button