Parenting

VIKING a lansat în România mașina de tuns iarba din Seria 4, cu acumulatori

MA_443 VikingProducătorul de utilaje de gărdinărit VIKING a lansat în România o nouă mașină de tuns iarba din Seria 4, pe baza de acumulatori.  Indicativul tehnic al noului model este MA 443, acesta folosind două tipuri de acumulatori –  A180 și AP 180.

Primul are suficient de multă putere pentru  a cosi o suprafață de până la 330, în timp ce al doilea acumulator este recomandat pentru o suprafață de 370 mp. Starea de încărcare a acumulatorilor se poate verifica printr-o apăsare a unui buton de pe capota mașinii. După ce acumulatorii s-au descărcat, ei pot reveni la starea inițială în 65-70 de minute, dacă este folosit un încărcător special, cu randament mare.

Nivelul scăzut de vibrații și silențiozitatea acestei mașini o fac să fie preferată în special de pasionatele de gădinărit. Femeile vor aprecia manevrablitatea acestui utilaj, dar și capacitățile sale de tăiere.  Dar mai mult decât atât, vor fi foarte mulțumite că nu se vor mai încurca în cablurile electrice de alimentare,  utilajul fiind complet autonom din acest punct de vedere. În plus, motorul electric este unul prietenos cu mediul pentru ca nu emite noxe, deci 100% ecologic.

Iată care ar fi celelalte coordonate tehnice, implementate de inginerii austrieci pe MA 443: lățime de tăiere – 41 cm, 6 trepte de ajustare a înălțimii de tăiere în intervalul 25-75 mm, volumul coșului de colectare – 55 l, greutatea utilajului este de 18 kg.

Carcasa utilajului este fabricată dintr-un polimer rezistent, fiind dezvoltat special pentru VIKING pentru a avea rezistență mare la impact. Pe lângă aceste caracteristici, carcasa beneficiază de numeroase ranforsări și nervuri care îi cresc rezistența la torsiune. Dar orice utilizator de VIKING nu trebuie să se teamă pentru că pe lângă toate aceste atu-uri, austriecii s-au gândit să ofere pentru utilizatorii privați 10 ani de granție la spargerea carcasei pentru toate mașinile de tuns iarba.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button