CompaniiParenting

Veşti bune dacă sunteţi în căutarea unui birou: spaţiile office de clase superioare A şi B+ au devenit accesibile

office buildingsÎn prima jumătate a acestui an, aproape 70% dintre spaţiile de birouri tranzacţionate de marile companii imobiliare au vizat clădiri de birouri de clasă A şi B+, reiese dintr-o analiză realizată de compania de consultanţă imobiliară ESOP pe piaţa relocărilor.

Pe primul loc ca pondere se află birourile de clasă A, cu un procent de 43% din volumul total al relocărilor, urmate de birourile de clasă -A şi B+, cu un procent de 26% şi pe locul trei cele de clasă B, cu 21%. Vilele au obţinut un procent de doar 7% din totalul relocărilor.

Suedezii de la Skanska investesc 80 milioane de euro în Green Court Bucharest

Printre clădirile de clase superioare în care s-au făcut mai multe tranzacţii în acest an, fiind alese de mai mulţi chiriaşi se numără CSDA Siriului, West Gate, Afi Business Park, Monolit Square, CDG Plaza şi Arion Green.

ESOP este unul dintre principalii consultanţi imobiliari ce lucrează de 11 ani în piaţa birourilor si pe piaţa rezidenţială. ESOP este lider pe segmentul închirierilor de birouri către companii medii, oferind soluţii atât companiilor medii şi mari care se află în expansiune sau doresc  optimizarea costurilor cu chiria, cât şi start-up-urilor româneşti şi reprezentanţelor străine care deschid filiale în România.

In trend: Oraşe de top în care să îţi muţi biroul

Începand cu 2013, ESOP activează în asociere cu CORFAC International – Corporate Facility Advisors – o alianţă de companii imobiliare antreprenoriale angajate să ofere servicii de calitate la nivel local, naţional şi international.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button