Media

Vedetele Kanal D, subiectul unor filmari in locuri inedite, intr-un proiect dedicat Sarbatorilor de Paste

Vedetele Kanal D  au facut subiectul unor filmari in locuri inedite, intr-un proiect Kanal D dedicat Sarbatorilor de Paste. In aceasta perioada luminata, fiecare dintre noi are parte de propria-i calatorie spirituala. Pastele inseamna, inainte de toate, intoarcerea la sine,  la radacini, la familie, inseamna emotie impartasita cu cei de langa tine, liniste, dar si bucuria naturii care renaste. 

Sabbagh #simtimlafel“Ne aflam mereu in graba, parca nu mai avem timp sa ne bucuram, sa simtim natura , sa-i ascultam pe cei dragi, sa le dedicam timp. Aceasta perioada inseamna pentru mine multa liniste, intoarcerea la valorile cele mai importante – familia, altruismul, onestitatea.  Ideal ar fi ca fiecare dintre noi  sa se opreasca o clipa din ritmul sau trepidant de viata si sa isi reconsidere prioritatile, sa faca o introspectie necesara”, a spus Christian Sabbagh.

Filmarile i-au purtat pe protagonisti in locuri inspirationale, fie ca a fost vorba de padurile de langa Brasov, sau pajistile de la Comana , tarmul marii sau nesfarsite campuri cu eoliene.  Daca Gabriela Cristea a fost, in aceasta calatorie inedita, alaturi de cele mai nobile necuvantatoare, caii, la o herghelie din apropierea Bucurestiului, Mihai Ghita a respirat aerul inaltimilor in mijlocul salbaticiei, pe munte, iar Teo Trandafir s-a plimbat pe podul cu lacate din Comana, simbol al iubirii eterne.

Teo #simtimlafelCu totii avem nevoie la un moment dat de un restart, de o igienizare a spiritului, de o reasezare a prioritatilor. Momentele cand esti doar tu cu tine sunt cele mai valoroase, atunci iti poti asculta gandurile, inima, atunci te poti regasi. Calatoria catre tine insati/insuti, dupa caz, este cea din care te intorci cel mai bogat om din lume”,  a spus Teo Trandafir.

De cele mai multe ori fiecare dintre noi isi doreste sa ajunga  undeva anume, dar, cateodata, avem nevoie sa ratacim. In aceste momente esti doar tu cu tine.  “De Pasti, intoarce-te la tine!” – acesta  este mesajul unei calatorii atipice la care Kanal D te invita si la capatul careia poti intelege mai bine cine esti.  Pentru ca Simtim la fel!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button