BusinessCompanii

UPC Business îşi extinde portofoliul şi lansează servicii de cablare structurată

upc-businessUPC Business, divizia pentru clienţi companii a UPC România, anunţă astăzi lansarea unui nou serviciu – cablarea structurată. Această lansare extinde portofoliul UPC Business şi vine în sprijinul clienţilor care îşi doresc o infrastructură solidă, pe care serviciile de comunicaţii funcţionează perfect.

Din ce în ce mai multe companii optează pentru implementarea unor sisteme de cablare structurată, soluţie care vine cu o serie de avantaje, principalul fiind obţinerea unui sistem profesional de cablare voce-date, ce oferă o mai bună conectivitate, flexibilitate şi fiabilitate crescută. Sistemele de cablare structurată furnizează o platformă universală pe care se poate dezvolta ulterior orice sistem informatic.

Beneficiile acestei soluţii constau în posibilitatea de a identifica şi remedia problemele de reţea mult mai rapid, trafic de date la viteză mare şi reconfigurarea  rapidă a  reţelei  – ceea ce duce la reducerea costurilor de administrare şi mentenanţă. Proiectarea, designul, instalarea şi mentenanţa infrastructurii IT au un impact pozitiv asupra operaţiunilor zilnice ale companiilor şi contribuie decisiv la succesul acestora.

Lucrăm în permanenţă atât la extinderea portofoliului de produse şi servicii oferite cât şi la dezvoltarea relaţiei cu clienţii noştri, pentru că ştim cât de mult contează o relaţie personalizată, de calitate. Oferim atât servicii de top, bazate pe tehnologii de ultimă oră cât şi sprijinul unor consultanţi dedicaţi, care le cunosc afacerile clienţilor  şi nevoile de comunicare. Lansarea serviciului de cablare structurată ne apropie de obiectivul de a deveni un partener pe care clienţii pot conta oricând se gândesc la comunicaţii”

Tiberius Popa, Director UPC Business

Serviciul de cablare structurată este disponibil în două variante – primară şi extinsă. Cablarea primară presupune instalarea a mai puţin de 24 de porturi, UPC Business percepând un tarif de 59 euro/port şi se adresează IMM-urilor. Cablarea extinsă se adresează companiilor a căror reţea implică un grad mai mare de complexitate şi mai mult de 24 de porturi. In cazul cablării structurate extinse, proiectarea se face în urma unor discuţii consultative între specialiştii UPC Business şi reprezentanţii clientului, rezultatul fiind o soluţie personalizată, adaptată şi optimizată pentru nevoile acestuia.

Serviciul de cablare structurată de la UPC Business este oferit clienţilor împreună cu partea de suport post vânzare. Pe lângă dezvoltarea şi implementarea unei soluţii personalizate în funcţie de specificul fiecărui client, UPC Business oferă o garanţie de până la 25 de ani pentru performanţa sistemului.

“Echipele de specialişti UPC Business vor lua în calcul toate aspectele care ţin de specificul locaţiei, astfel încât prezenţa tehnologiei să nu fie intruzivă, iar serviciile să fie complet funcţionale. Ştim că timpul este esenţial în business şi de aceea oferim clienţilor noştri garanţia că în 15 zile lucrarea va fi finalizată şi serviciile sunt pe deplin funcţionale”, adaugă Tiberius Popa, Director UPC Business.

Echipamentele folosite pentru cablarea structurată, atât cea primară cât şi cea extinsă, provin de la furnizori internaţionali de top printre care 3M, Corning, Legrand, AMP, Schrack, Excel/MyFlex.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button