GadgetTrends

Un nou gadget de la Logitech: Ultrathin Touch Mouse

Logitech T631_5Logitech a lansat primul său mouse ultra portabil cu touch. Design-ul slim al Logitech Ultrathin Touch Mouse vine în completarea computerelor de ultimă generație, cu linii suple și un corp din aluminiu periat.

„Nevoile tehnologice evoluează rapid, iar utilizatorii se așteaptă la un design superior,” a declarat Charlotte Johs, Vicepreședinte global al Brand development and portfolio for PC accessories. „Fie că e vorba despre un computer, o tabletă, un smartphone sau un dispozitiv de navigare cu ecran tactil, oamenii caută un design subțire, modern, cu o ergonomie sporită. Am creat Logitech Ultrathin Touch Mouse pentru a oferi acestora un mouse ultra portabil, adaptat din toate punctele de vedere computerelor MacBook și Ultrabook.”

Datorită design-ului subțire și ușor, Logitech Ultrathin Touch Mouse încape în orice compartiment al husei pentru laptop, sau chiar în buzunar. Suprafața sa tactilă are un finisaj extrem de neted datorită învelișului invizibil, ce simplifică navigarea prin Windows și oferă acces rapid la toate funcțiile navigării Multi-Touch în OS X.

Folosind Bluetooth prin intermediul tehnologiei Logitech Easy-Switch, Logitech Ultrathin Touch Mouse se poate conecta la laptop, desktop sau tabletă în același timp, fără a avea nevoie de vreun cablu. Pentru a selecta dispozitivul activ, e nevoie de o simplă atingere de buton. Mouse-ul se poate încărca prin USB și e nevoie de un singur minut de alimentare pentru a oferi o oră de utilizare (calculată pentru utilizarea obișnuită).

Disponibil în două variante coloristice, Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 de culoare neagră și Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac de culoare albă vor fi disponibile în Europa începând cu luna noiembrie 2013 la un preț recomandat de 69,99 Euro.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button