Life&StyleMedia

Un nou format este inclus în grila PRO TV: “Lecții de viață”!

Din 30 martie, PRO TV vine în intervalul orar 16:00 – 19:00 cu o ofertă specială de conținut, subiecte actuale, știri și povești inspirate din viața de zi cu zi. În acest interval, grila debutează cu La Măruță, emisiune care va fi difuzată în două părți: de la 16:00 la 17:00 și de la 17:30 la 18:00. La ora 17:00, Știrile PRO TV continuă să aducă subiectele zilei de până la această oră, iar între 18:00 – 19:00 un nou format este inclus în grila PRO TV, Lecții de viață.

“La Măruță” începe o serie de ediții speciale în care va prezenta în săptămânile dinainte de Paște poveștile unor familii deosebite, care au depășit cele mai grele încercări cu mult curaj și credință. Chiar în postul Paștelui, reportajele vor fi însoțite de interviuri cu oameni care reprezintă un model de sinceritate și optimism.

La MarutaRubrica “Cele șapte minuni ale lui Măruță” se întoarce cu noi surprize. Iepurașul de Paște îl va ajuta pe Măruță să îndeplinească visuri, iar vedetele vor pune umărul ca dorințele să devină realitate. “Îmi plac provocările și sper ca aceste emisiuni speciale să surprindă în mod plăcut publicul care s-a obișnuit cu noi de peste 7 ani, dar și să fie interesante pentru cei care erau în fața televizoarelor de la ora 16:00.”, a declarat Cătălin Măruță.

„Lecții de viață” este un nou format care prezintă povești de iubire, desfrâu, lăcomie, teamă, minciună, fraudă și violență, toate inspirate din viața reală a familiilor.

Emisiunea este o ficțiune și pune accent pe întâmplările cotidiene din familii, fie că este vorba despre aventuri rușinoase, răsturnări dramatice de situație, procese de divorț sau descoperiri terifiante despre rude. Povești care au loc, de obicei, în spatele ușilor închise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodată discutate în public.

Fiecare episod pornește de la un scenariu inspirat din viața cotidiană și va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune și dramă, pentru a arăta, într-un mod autentic și cât mai apropiat de realitate, problemele cu care se confruntă familiile.

Realitatea din spatele camerelor de luat vederi va fi prezentată de luni până vineri, de la 16:00 la 19:00, numai la PRO TV! Producțiile vor prezenta viața pe bune: de la situații fericite, presărate cu umor, acte caritabile și surprize minunate, până la adevăratele drame cotidiene ale societății.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button