Life&StyleProfil de business

Un nou CEO pentru New Frontier Solutions, din care face parte și integratorul local, Romsys

Vincent Sabot, CEO New Frontier SolutionsVincent Sabot a fost numit în funcția de Chief Executive Officer al New Frontier Solutions GmbH, începând cu 1 februarie 2014. New Frontier Solutions face parte din New Frontier Group, lider pe piaţa de IT&C din Europa Centrală şi de Est, având subsidiare în 17 țări, printre care și Romsys, în România.

În calitate de CEO al New Frontier Solutions, Vincent Sabot face parte din echipa de conducere a New Frontier Group și va fi responsabil cu coordonarea afacerilor companiei în domeniul soluțiilor de business pentru Europa Centrală și de Est, Rusia, Polonia și Turcia. Înaintea acestei funcții, Vincent Sabot a fost Chief Operating Officer (COO) și Managing Director în cadrul Siemens Convergence Creators, o companie deținută de Siemens.

În diferitele funcții ocupate anterior acesteia, absolventul Universității ENSEEIHT din Toulouse s-a ocupat, printre altele, de conducerea diviziei Portfolio & Business Development Service Industry în cadrul Siemens IT Solutions & Services, gestionarea echipei din divizia Managed Services a Nokia Siemens Networks și a fost CEO al Siemens Networks în Maroc. Vincent Sabot și-a început cariera în 1996 la Alcatel, unde a ocupat diferite funcții până în 2005.

„Sunt mândru să lucrez alături de echipa New Frontier Group, care și-a construit o poveste de succes în industria IT din Europa Centrală și de Est în cei 7 ani de la înființare. Alături de noii mei colegi, voi accepta provocarea de a ne îmbunătăți poziția de lider în regiune, devenind în același timp liderul transformării digitale în Europa Centrală și de Est, în beneficiul clienților noștri”, a declarat Vincent Sabot, CEO New Frontier Solutions.

Numirea lui Vincent Sabot la conducerea New Frontier Solutions va avea o influență pozitivă asupra tuturor companiilor din grup, inclusiv Romsys, experiența sa internațională și cunoștințele în domeniu venind în sprijinul digitalizării soluțiilor dezvoltate și implementate de acestea.

„Sunt fericit să îl avem alături de noi, în echipa New Frontier, pe Vincent. Prin know-how-ul său extensiv în domeniul IT, precum și prin experiența sa îndelungată în industrie, aduce o valoare adăugată echipei noastre de management”, a spus Horațiu Berdilă, CEO Romsys.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button