Gadget

TV Discovery de la Samsung, sau cum să îţi personalizezi programele de televiziune

samsungCoreenii de la Samsung vor prezenta la Mobile World Congress noul serviciu TV Discovery, care oferă consumatorilor o modalitate mai rapidă şi mai uşoară de a găsi şi viziona programe TV şi continut video.

de Oana Coşman

Serviciul oferă recomandări personalizate şi posibilitatea de a cauta în grilele mai multor furnizori de conţinut. O altă noutate vine din faptul că TV Discovery poate fi utilizat pe dispozitivele mobile, televizoarele inteligente Samsung sau pe ambele.

 Printre caracteristicile TV Discovery se numară:

  • Telecomanda universală: se conectează la toate dispozitivele media importante, inclusiv la cele prin cablu, satelit, home stereo, DVD şi Blu-Ray playere, astfel încât utilizatorii nu mai au nevoie de mai multe telecomenzi pentru a-şi gestiona opţiunile de conţinut
  • Recomandări personalizate: Permite descoperirea celor mai relevante programe prin intermediul recomandărilor personalizate
  • Căutare avansată: Le permite utilizatorilor să găsească filme, emisiuni TV şi secvenţe video dintr-o singură căutare.
  • Acelaşi conţinut pe mai multe dispozitive: Le permite utilizatorilor să proiecteze conţinut de pe tabletă pe televizor, sau invers.
  • Social Sharing: Utilizatorii pot trimite prietenilor informaţii despre programele urmărite şi pot vedea ce au vizionat aceştia prin intermediul Samsung TV Discovery.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button