Going OutLife&Style

Trenduri pentru a-ti transforma locuinta intr-o super casa

AMBIENT_2013Fie ca vorbim de apartament, garsoniera sau casa cu mai multe niveluri, fiecare locuinta ar trebui sa fie mai mult decat un spatiu unde sa ne retragem seara, dupa o zi de munca. Amenajata dupa ultimele tendinte in domeniu sau in stil minimalist, casa ideala depinde de fiecare dintre noi.

de Marian Craciun

Si numai cand ne gandim cat de greu este sa asortam cateva obiecte vestimentare, cand totul se extinde la nivel de camin deja lucrurile au o importanta mult mai mare, iar in aceste momente fiecare dintre noi resimte cat de necesar este sa apelezi la un specialist in domeniu.

Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa isi personalizeze caminul si vor sa gaseasca intr-un singur loc tot ceea ce au nevoie, la mijlocul lunii aprilie AMBIENT EXPO asteapta vizitatorii cu idei de design, produse de decor interior, sisteme de iluminat si multe altele, pentru o casa asa cum si-o doreste fiecare.

Eveniment lider pentru zona Europei Centrale si de Sud-Est, AMBIENT EXPO  a ajuns in acest an la cea de a XX-a editie. Sub un singur acoperis, intre 18 si 21 aprilie veti regasi cea mai cuprinzatoare gama de produse si sisteme pentru ambientari, decoratiuni si mobilier.

Peste 100 de companii din Romania si din strainatate, din tari precum: Bulgaria, Grecia, Italia, Polonia, si Ungaria vor prezenta tot ce au mai bun pe o suprafata de peste 4.000 de metri patrati.

In aceeasi perioada cu aceasta manifestare se desfasoara la ROMEXPO alte 5 evenimente ce impreuna vor duce la crearea caminului de vis. Este vorba despre: CONSTRUCT EXPO, ROMTHERM, ANTIQUE MARKET, EXPO FLOWERS & GARDEN si TARGUL DE PRODUSE TRADITIONALE.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button