BusinessCompanii

Trends: UPS lansează noi opțiuni de livrare pentru produsele sensibile la temperatură

UPSUPS (NYSE: UPS), una dintre cele mai mari companii de curierat şi logistică din lume, anunță noi opțiuni flexibile de livrare pentru portofoliul de servicii UPS Temperature True® disponibile în Europa, dedicate managementului transportului produselor sensibile la temperatură.

În acest sens, companiile din industria de îngrijire a sănătății (healthcare) pot alege diferite soluții de transport în condiții de temperatură controlată pe întreaga durată a lanțului de distribuție, putând opta între transportul aerian, mai rapid,  și cel maritim, cu costuri mai reduse.

Noile opţiuni flexibile de servicii oferă soluții de diminuare a riscurilor pentru transporturi și satisfac cerințele specifice de tranzit pentru produse diferite, menținând cele mai înalte standarde de calitate, fiabilitate și servicii de primă clasă, pentru care este cunoscut UPS.

„Tot mai multe produse din industria healthcare impun intervale stricte de temperatură în tranzit, lanțurile de aprovizionare se extind pe piețe noi, iar cerințele organismelor de reglementare a transporturilor devin tot mai specifice,” a declarat Daniel Gagnon, Director de Strategie și Marketing în cadrul Departamentului Healthcare UPS Europa. „Soluțiile UPS Temperature True le oferă clienților un management mult mai eficient al lanțului de aprovizionare și asigură temperatura ideală de tranzit pentru o gamă largă de produse.”

Opţiuni flexibile de servicii:

UPS Temperature True Plus® este un serviciu de livrare atent controlat și personalizat, care garantează cele mai mici riscuri în tranzit. Este ideal pentru produse care necesită intervale stricte de temperatură si respectarea timpilor de livrare solicitati.

UPS Temperature True Standard® este ideal pentru transporturile care necesită un nivel mai scăzut de monitorizare în tranzit, permițând, în același timp, companiilor healthcare să livreze produsele înaintea perioadei de expirare a acestora.

UPS Temperature True Saver® este un serviciu maritim cargo, in premiera pe piata, dedicat expedierilor la temperaturi controlate. În prezent, se află în stadiul pilot și va fi lansat la scară largă în cursul acestui an. Această soluție este ideală pentru expediții de volum mare, pentru care, atât gestionarea costurilor, cât și respectarea cerințelor impuse de organismele de reglementare sunt esențiale.

Acestea sunt cele mai recente servicii din portofoliul global al UPS Temperature True, care oferă o gamă extinsă de soluții de transport al produselor sensibile la temperatură, asistență în asigurarea calității și monitorizare personalizată a expedițiilor 24/7, în funcție de serviciul ales. Portofoliul mai include servicii de ambalare a produselor sensibile la temperatură, precum și tehnologii avansate pentru monitorizare proactivă și intervenții, dacă pentru o expediţie survine riscul de deviere de la planul operaţional standard, de management al riscului și planificare preventivă pentru situaţii neaşteptate, precum și expertiză în respectarea reglementărilor specifice.

UPS oferă o gamă largă de soluții, pentru transportul de colete mici și marfuri cargo; facilitarea comerțului exterior și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button