Parenting

Trends: cum să-ţi păcăleşti prietenii de 1 aprilie cu ajutorul aplicațiilor mobile

img prankCum poți face o farsă orginală de 1 aprilie? O nouă metodă pentru a-ți păcăli prietenii sau colegii este cea cu ajutorul telefonului mobil sau al tabletei. În acest sens, echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm recomandă câteva aplicații care vor schimba modul în care te distrezi de Ziua Păcălelilor.

O aplicație foarte realistă prin care ne putem face prietenii să creadă că le-am stricat telefonul mobil este Crack Your Screen, care face ecranul telefonului să pară că a fost spart. Din aceeași categorie, Burn Phone Prank dă impresia că ecranul telefonului a fost ars.

De asemenea, cu aplicația WIFI Hacker Prank putem să-i păcălim pe cei apropiați arătându-le că le putem hack-ui și accesa rețeaua codată de WiFi, dar în realitate programul afișează o parolă fictivă pentru rețeaua de Internet.

Specialiștii EuroGsm au mai identificat și alte aplicații potrivite pentru păcăleli, precum Kissing Test Prank, prin care putem face o farsă convingând un prieten să sărute ecranul telefonului pentru a stabili cât de bine se descurcă. De asemenea, cu ajutorul aplicației System Fail Prank, utilizatorii le pot face farse prietenilor care le umblă în telefon, făcându-i să creadă că au făcut o gafă și tot conținutul telefonului urmează să fie șters.

„În cazul în care dorim să speriem pe cineva, putem folosi aplicațiile Ghost Prank – April Fools Day, care va avea ca rezultat imagini de groază, similare filmelor horror, dar și Scare Prank, celebra farsă care se deghizează într-un joc atractiv și care la un moment dat șochează utilizatorul cu imaginea unui monstru sau zombie”, a spus Radu Boancă – ThePhoneGeeks.

Indiferent de aplicațiile utilizate, specialiștii EuroGsm recomandă, mai în glumă, mai în serios, instalarea acestora pe telefoane rezistente la șocuri, precum Samsung Galaxy Xcover 2 sau Samsung Galaxy S5, pentru situația în care persoana păcălită se sperie și îl scapă din mână.

ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm specializată în rezolvarea oricăror probleme legate de telefonia mobilă, membrii echipei având rolul de a da sfaturi clienților şi de a încuraja utilizarea corectă și la capacitate maximă a dispozitivelor mobile.

EuroGsm este unul dintre cei mai mari retaileri autohtoni în domeniul telecom, cu o reţea de magazine extinsă la 80 de orașe și 112 unități în cei 17  ani de existență.  Compania aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, prin diversificarea portofoliului de produse și servicii, si oferă soluții de comunicare inovatoare,  telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button