Going OutLife&Style

Trends: colectia de buchete pentru vara 2013

Floria 1Floria.ro lanseaza colectia speciala de buchete pentru vara anului 2013, iar piesa de rezistenta, floarea care da tonul buchetelor in aceasta vara, este hortensia lime cu accente roz, ideala pentru gesturi romantice emotionante. Urmand culorile si tendintele internationale prezentate pe podiumurile caselor de moda, linia cuprinde 12 buchete diafane, care capteaza atentia si cuceresc vizual intr-un spectacol cromatic seducator. Coordonatele esentiale ale fiecarui buchet de flori sunt hortensia delicata si accente puternice de culoare obtinute prin irisi violet, orhidee Vanda, crini galbeni sau lisianthus mov.

Buchetele propuse pentru vara 2013 sunt inspirate de femeile contemporane: puternice, rezistente, pozitive si increzatoare, dar in acelasi timp delicate, feminine si elegante. Hortensia lime cu roz este o prezenta permanenta, care, desi pune in valoare culorile vibrante contrastante ale celorlalte flori din buchet, atrage atentia asupra sa, ca un zambet perfect pe fata unei doamne”

Andreea Uceanu, Bouquet Designer la Floria.ro

Din punct de vedere cromatic colectia abordeaza doua directii care se completeaza: nuante calme (lime, roz, ivoire, menta) si declinari puternice ale culorilor de baza: albastru (albastru electric, albastru cerneala, bleu ciel, cobalt, violet si mov), galben (auriu si galben canar) si rosu (rubiniu, rosu-bujor).

Colectia speciala de buchete a acestei veri a fost creata pornind de la tendintele vestimentare internationale propuse de designerii caselor de moda, care au adus pe podiumuri tinute florale in culori fondante sau tonuri puternice. Imprimeurile de inspiratie vintage sunt reprezentate in colectia Floria.ro de hortensia lime cu roz, in timp ce elementele cu structura moderna, flori bine definite ca forma si culoare, sunt prezente prin irisii mov, orhideea Vanda, crini si minirose in culori intense.

VEZI SI:Floria.ro vrea sa vanda flori de peste un milion de euro in 2013

“Ne-am asumat aceasta misiune, de a readuce florile in casele romanilor, iar pentru indeplinirea ei, suntem hotarati sa aratam tuturor ca stilul nu se reflecta doar in vestimentatie, ci si in alegerea unui buchet de flori pentru cei dragi, pentru nunta sau un alt eveniment important” adauga Andreea Uceanu.

Floria.ro, liderul pietei online de flori in Romania, estimeaza sa incheie anul 2013 cu o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro, dupa un prim semestru in care vanzarile s-au situat cu 10% peste asteptari.

Activand pe o piata a vanzarilor de flori online a carei valoare estimata se situeaza in 2013 la 2.5 milioane de euro, Floria.ro a inregistrat in prima jumatate a anului vanzari de 600.000 euro.

Noua colectie este disponibila si pe http://floria.ro/florile-verii-2013 incepand cu 18 iunie 2013.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button