Life&StyleTravel

Trending: Bucate Unicate la Cafepedia în fiecare seară de miercuri

bucate unicate - egiptMiercuri, 27 martie, începând cu ora 19:00 sunteţi aşteptaţi la Cafepedia Romană pentru a degusta din bucătăria tradiţională egipteană. Muzica e oferită de Ambasada Egiptului şi veţi avea ocazia să gustaţi din kebabul Cairo, humus falafel şi tzatziki egiptean, ficăţei a la Alexandria şi alte bunatăţi din ţara faraonilor.

de Oana Coşman

Proiectul Bucate Unicate a fost lansat începând cu luna ianuarie a acestui an şi este un parteneriat între reţeaua de cafenele Cafepedia, controlată de omul de afaceri Cătălin Mahu – care este şi proprietarul lanţului de restaurante La Mama – şi Rista * de bucate.

Primul eveniment de acest gen a avut loc pe 23 ianuarie iar clienţii locaţiei din Piaţa Romană au avut ocazia să guste din Bucatele Unicate din New York.

Pe lista evenimentelor trecute s-au aflat Bucatele Unicate din Brazilia, Georgia, India şi Moscova, însă călătoria culinară merge mai departe. “Vom poposi în Catalania, pe coasta liguriană, vom ajunge în Provence, ne vom răcori în Scandinavia, vom petrece prin Balcani, ne vom lua energie din Ţările Calde şi nu numai”, spun organizatorii.

În fiecare seară de miercuri, începând cu orele 19:00, clienţii sunt aşteptaţi la Cafepedia Romană într-un cadru deschis în care aromele se împletesc cultural cu bucate unicate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button