BusinessGoing OutLife&StyleStartup

Trending: Antreprenoriatul la feminin în 150 de povești de succes

WE CAN DO ITConcursul “Antreprenoriatul la feminin” îşi va desemna câştigătoarele celei de-a doua ediţii în cadrul unui eveniment care va avea loc vineri, 29 martie, începând cu ora 18.30, la sala Panoramic a hotelului MarshalGarden din Capitală. În cadrul evenimentului vor fi premiate cele mai bune idei de afaceri / start-up-uri / cele mai solide planuri de dezoltare a unor business-uri deja existente.

de Oana Coşman

Evenimentul este realizat de European Project Consulting în cadrul proiectului Antreprenoriatul la feminin, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Unicitatea proiectului constă în faptul că este primul proiect de antreprenoriat feminin din România în care cele mai bune idei de afaceri vor fi finanțate cu sume cuprinse între 1.000 și 10.000 de euro.

Vor fi prezente peste 150 de absolvente ale cursurilor de formare în antreprenoriat feminin care vor afla despre noile oportunități din cadrul proiectului ”Antreprenoriatul la feminin” (sesiuni de consiliere dedicate pentru absolvente), vor fi informate asupra felului in care pot să se înscrie la cea de-a treia sesiune a concursului, vor afla noi povesti de succes de la colege mai vechi sau de la oameni de afaceri consacrati.

Femeile ale căror idei vor fi finanțate vor fi sprijinite de Business Angels din România și vor beneficia de coaching pentru punerea în practică a afacerilor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button