Going OutLife&Style

Trei barmani români merg la Budapesta în etapa următoare a concursului Bacardi Legacy

Bacardi a încheiat cu succes etapa din România a legendarului concurs de cocktailuri pentru barmani Bacardi Legacy. După un eveniment spectaculos care a avut loc săptămâna trecută la LOFT, Albert Cristi David, Timeea Țivrea și Ștefan Codrea au câștigat marele premiu pus în joc de echipa Bacardi: un loc în etapa de la Budapesta!

Bacardi Legacy este un concurs internațional care sprijină creativitatea în spiritul Bacardi și provoacă barmanii să găsească rețeta ideală pentru următorul cocktail de renume internațional, așa cum au devenit la rândul lor Mojito, Daiquiri sau Old Cuban.

Cei 10 barmani finaliști din România, care au participat la Bacardi Legacy, au avut la dispoziție câte 6 minute pentru a pregăti rețeta de cocktail creată de ei special pentru eveniment, argumentând alegerea făcută. Pe lângă tipul de Bacardi ales, ei au avut voie să folosească maxim 6 ingrediente pentru băutura creată.

Juriul internațional care a ales cei trei câștigători a fost format din Zoltan Nagy, unul dintre cei mai reputați barmani la nivel internațional, cu o experiență profesională de peste 20 de ani în 4 țări diferite, Lizaveta Molyavka recunoscută pe plan mondial ca fiind unul dintre cei mai creativi barmani din tânăra generație și Anna Borecka – Regional Marketing Manager Bacardi.

Bacardi Legacy este un proiect care începe să devină unul de tradiție și mă bucur foarte mult că putem în acest fel, an de an, să oferim expunere internațională barmanilor talentați din România, dar și că participăm activ la creșterea nivelului lor de expertiză. Bacardi este un brand care-și duce promisiunile până la capăt, adoptând în fiecare an noi membri în Marea Familie Bacardi și oferind astfel noi rețete ideale pentru următoarele cocktailuri-hit, care să satisfacă gusturile consumatorilor noștri. Prestația și pasiunea tuturor celor 10 concurenți a setat noi standarde de profesionalism, fapt ce a îngreunat foarte mult decizia juriului de a alege doar trei câștigători în cadrul etapei naționale. Îi felicit pe toți și le țin pumnii finaliștilor la Budapesta”, a declarat Ana Maria Stoica, Brand Manager Bacardi Martini Group.

Experiența celor trei jurați și-a spus cuvântul în momentul deliberării. Ei au ales să premieze creativitatea, gustul și originalitatea cocktail-urilor propuse de participanți, transformându-i pe Albert Cristi David, Timeea Țivrea și Ștefan Codrea în adversari redutabili în finala de la Moscova.

Mare premiu Bacardi Legacy de la Budapesta este un loc în marea finală de la Miami, care va avea loc pe 20 mai 2020, unde va fi desemnat campionul mondial Bacardi Legacy.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button