EuropaTravel

Travel Trends: Roma, Venetia, Praga, Barcelona, Paris

Venetia-2013Vola.ro, cea mai mare companie online de calatorii de pe piata din Romania, sustine dintre toate produsele vandute, cea mai mare crestere s-a inregistrat pe segmentul de hoteluri si city-break-uri, cifra de afaceri generata de acest segment in primele patru luni din 2013 fiind in crestere cu 206% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, sejurul mediu la rezervarile de hoteluri a fost de patru nopti, iar principalele destinatii pentru city-break-uri au fost Roma, Venetia, Praga, Barcelona si Paris. 

Compania beneficiaza de tarife preferentiale la cazare de la partenerii sai din industria hoteliera, printre care se numara booking.com, Kuoni, GTA, Go Global, precum si mari lanturi hoteliere din lume.

Investitiile in propria platforma de rezervari de hoteluri, lansata la jumatatea anului trecut si concentrarea pe pachetele turistice de tip city-break incep sa-si arate roadele in acest an, fiind linia de business cu cea mai mare crestere fata de anul trecut”

Daniel Truica, fondator si CEO al Vola.ro

In ceea ce priveste biletele de avion, clientii Vola.ro au platit in medie  pentru un bilet de avion 243 euro, in crestere cu 19% fata de perioada similara a anului trecut.

“Ramanem focusati pe dezvoltarea platformei tehnologice prin care dorim sa aducem din ce in ce mai multe avantaje clientilor nostri, fie ca ei sunt interesati de bilete de avion, hoteluri, pachete turistice sau inchirieri de masini. La fiecare doua saptamani lansam o noua versiune a site-ului, in care inglobam in medie intre 50 si 60 de update-uri. Cred ca acest proces continuu de dezvoltare a facut din Vola.ro punctul de referinta in rezervarile online de produse turistice din Romania”, spune Daniel Truica. In ceea ce priveste destinatiile preferate de cumparatorii de bilete de avion, Madrid-ul se situeaza pe primul loc, urmat de Londra, Barcelona, Paris, Viena.

Compania Vola.ro a fost desemnata castigatoarea locului 1 la categoria “Turism – Cel mai bun website romanesc de rezervari online”, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta ce a avut loc pe 21 mai 2013. In 2012 Vola.ro s-a clasat, pentru al doilea an consecutiv, pe locul 1 in prestigiosul top de business alcatuit de compania de consultanta Deloitte, Deloitte Technology Fast 50 Central Europe.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button