EuropaTravelTrends

Travel trends: Paste in Bucovina, la Best Western Gura Humorului

BucovinaDaca luati in considerare ideea de a va petrece Sarbatorile Pascale alaturi de familie si prieteni intr-un alt decor decat cel al casei, va invitam intr-o plimbare extraordinara, care va va umple sufletele de liniste si va va duce in lumea obicieiurilor si traditiilor ce inca se pastreaza cu sfiintenie in acest tinut de basm.

Aflat in Gura Humorului, la 35 de kilometri de Suceava si la 5 kilometri distanta de Manastirea Voronet si 4 kilometri de Manastirea Humorului, inconjurat de obcini domoale, hotelul Best Western Bucovina, clasificat la patru stele, este cel mai bun loc in care ar trebui sa va aflati pentru a experimenta Pastele perfect in Bucovina.

Unitatea, afiliata lantului hotelier Best Western, unul dintre cele mai mari din lume, are trei oferte pentru doritori. Puteti achizitiona un pachet de sejur clasic (4 zile/3 Nopti – 230 euro sau 5 zile/4 Nopti – 255 euro), puteti incerca varianta de lux (4 zile/3 Nopti – 255 euro sau 5 zile/4 Nopti – 280 euro) dar si varianta VIP (4 zile/3 Nopti – 290 euro sau

5 zile/4 Nopti – 315 euro). In plus, pentru pachetele achizitionate si achitate integral pana la data de 25.03.2014, se acorda un discount de 10%.

In pretul sejururilor, care este pentru o persoana, sunt incluse cazarea cu mic dejun dar si alte surprize din partea hotelierilor:

  • Cina de bun venit cu demonstratie de incondeiat oua
  • Cina de Sambata Mare cu muzica live cafe concert
  • Dejun festiv in Duminica Pastelui pe acordul instrumentelor traditionale
  • Cina campeneasca, o adevarata petrecere Bucovineana cu dansatori si foc de
  • Tabara, organizata mai pe-nserat la “Hanul” nostru din Arinis

Trebuie sa stiti ca pentru copiii de pana la 3 ani, cazarea si masa sunt gratuite, iar pentru cei intre 3 si 12 ani cazati in camera cu parintii, suplimentul de masa este de 10 euro/persoana/zi.

In plus, in dimineata Pastelui sunteti invitati sa participati la un obicei stravechi, Sfintirea Cosului Pascal cu stergar si bucate alese. Obiceiul locului spune ca acestea se mananca impreuna cu familia in ziua Pastelui, pentru sanatate si bunastare.

Bucovina este cunoscuta pentru manastirile construite de fosti domnitori si boieri moldoveni (Musatinii, Alexandru cel Bun, Stefan cel Mare, Petru Rares, Stefan Tomsa, Alexandru Lapusneanu, Familia Movilestilor), fiecare cu culoarea sa specifica: Voronet (albastru), Humor (rosu), Sucevita (verde), Moldovita (galben) si Arbore (combinatie de culori).

Oferta de agrement a zonei cuprinde si plimbari cu telescaunul la Piatra Soimului, drumetii pe trasee marcate, parc de aventuri, calarie si plimbari cu trasura trasa de cai. In plus, puteti vizita atelierul de olarit de la Marginea, vestit pentru ceramica neagra, Biserica romano-catolica de la Cacica si Salina Cacica sau Cetatea de Scaun a Sucevei si Muzeul Satului Bucovinean.

bw 1

hotel_best_western_bucovina

best_western_bucovina

manastirea-putna-3

moldovita

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button