TravelTrends

Travel Trends – Destinații exotice: Camerun, Malaezia, Santa Lucia, Maldive

Când este vorba de vacanță și de relaxare, tot mai multe persoane preferă și caută destinații unde să nu se împiedice de grupuri de turiști gălăgioși. În plus, alegerea unor destinații mai originale sau mai exotice decât Spania, Egipt ori Grecia nu înseamnă nici izolare și nici prețuri exagerat de mari. Cum să ajungi în locuri care nu sunt ticsite de turiști dar merită să fie vizitate și care sunt destinațiile unde poți petrece o vacanță memorabilă? Experții PayPal s-au consultat cu liniile aeriene partenere, recomandând câteva posibile destinații.

1.            Camerun

Africa este un mister și o regiune care atrage tot mai multi turiști. Pe lângă două destinații alese frecvent de turiști – Kenya și Africa de Sud – , un alt loc care merită explorat este Camerunul. Astfel, vacanța ta în Camerun poate fi la numai două clickuri distanță cu PayPal și Lufthansa, iar zborul cu plecarea din București te duce la Douala, unde Akwa, district renumit pentru viața de noapte, te așteaptă cu aventurile sale.

2.            Malaezia

Pentru cei care preferă mai curând tropicele asiatice căldurii africane, Malaezia este clar o destinație ofertantă. Fie că este vorba de cursele de cai din Tuaran, de o călătorie cu trenul având ca punct de plecare Tanjung Aru sau de o expediție la Crocker Range National Park, toate acestea pot fi găsite în Kota Kinabalu. Malaezia este o destinație care atrage turiștii și cu arhitectura sa extraordinară, dar și cu plajele de vis. Un lucru este clar și anume că Malaezia le poate oferi turiștilor și altceva în afară de Kuala Lumpur. Pentru vacanța pe tărâmuri asiatice, nu trebuie decât să va luați un bilet de avion de la Quatar Airlines și să vă pregătiți să savurați frumusețile malaeziene.

 3.           Santa Lucia 

În ultimii ani, filmele de aventuri cu pirați au dat un nou boost turismului în Caraibe. Cu toate astea, este posibil să savurezi un pahar de rom și să experimentezi pe propria piele cum e să cauți comori și fără să te împiedici la tot pasul de alți turiști. Pe insula Santa Lucia, unde ajungi rapid cu ajutorul British Airways. Și dacă lumea piraților nu ți-e neapărat pe plac, Santa Lucia mai înseamnă și Calypso, Soca, Dancehall, Reggae, Compas, Zouk și Salsa. Sună interesant, nu-i așa?

4.            Maldive

Orasul-insulă care există pentru că zidurile din jur țin apa la distanță. Vrei să vezi cum e să trăiești aproape în mare? Găsești răspunsurile în Maldive. Mai adaugă pe listă și lagunele care-ți taie respirația și ai rețeta vacanței perfecte. Toate la doar un zbor distanță, disponibil de la București via Lufthansa și care poate fi achiziționat online cu PayPal.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button