TravelTrends

Travel trends: cele mai bune aeroporturi ale lumii

airplaneAu biblioteci, muzee, centre medicale, grădini, spaţii de joacă, camere de hotel, spaţii de evenimente, sute de magazine şi restaurante şi găzduiesc galerii de artă. Sunt “casa departe de casă” pentru zeci de milioane de pasageri care le tranzitează şi  hub pentru unele dintre cele mai mari companii aeriene la nivel global. Fac legătura între sute de destinaţii de pe mapamond. Sunt zece dintre cele mai bune aeroporturi din întreaga lume.

Clasamentul World Airport Awards, cunoscut în industria turismului ca şi Passenger’s Choice Awards, este realizat încă din 1999 şi este considerat un etalon în măsurarea calităţii aeroporturilor din toată lumea. Pentru ediţia din 2013, au fost chestionaţi peste 12 milioane de călători din mai mult de 100 de ţări asupra nivelului calităţii unui număr de 395 de aeroporturi din toată lumea.

Citiţi mai multe despre noile destinaţii KLM şi Air France.

Asia este prezentă în top zece cu jumătate dintre cele mai bune aeroporturi, pe primul loc fiind situat Aeroportul Changi din Singapore.

De ce e Amsterdam un “must” pe lista de călătorii din acest an?

Totodată, patru aeroporturi europene şi-au croit loc în acest clasament, hub-ul KLM, Aeroportul Schipol din Amsterdam fiind cel mai bun din Europa şi, în acelaşi timp, al treilea la nivel mondial, în urcare o poziţie comparativ cu anul anterior.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button