TravelTrends

Travel trends: Ce noutati aduce Christian Tour la Targul de Turism al Romaniei?

christiantour_logoAgentia de turism Christian Tour, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de profil, a lansat in prima zi a Targului de Turism al Romaniei o oferta speciala, oferind reduceri de pana la 50% pentru 3.000 de vacante din portofoliu.

Potrivit fondatorului agentiei, Cristian Pandel, oferta va fi valabila pana pe data de 21 martie. Printre ofertele speciale se numara Halkidiki – transport individual si autocar de la 49 euro/pers/sejur, Parga – transport individual si autocar de la 34 euro/pers/sejur, Lefkada – transport individual si autocar de la 35 euro/pers/sejur, Riviera Olimpului – transport individual si autocar , de la 83 euro/pers/sejur.

Totodata, agentia are oferte care include taxe de aeroport gratuite pentru chartere in Chania, Lefkada, Kefalonia, Kos, Bodrum, precum si transport gratuit cu autocarul pentru plecarile din luna mai pentru sejururile si programele Senior Voyage Romania.

Christian Tour: extindem pachetele early-booking până la finalul lunii mai

“Vom avea pe perioada targului oferte pentru grupuri de tineri, astfel incat sejururile chiar si la 5 stele sa fie accesibile. Un exemplu este oferta a-10-a persoana merge gratuit, tinerii avand la dispozitie 9 zile in care trebuie sa aduca 9 prieteni ca sa mearga gratuit in vacanta! Oferta se aplica pe destinatii precum Chania, Lefkada, Kefalonia, Kos, Rodos, Corfu, Bodrum. Daca tinerii prefera un sejur la Marea Neagra, trebuie sa stranga doar 5 prieteni”, a declarat Cristian Pandel.

Potrivit acestuia, in cadrul Hotelului Memento Kassiopi Resort, clasificat la patru stele, Corfu, copiii beneficiaza de gratuitate la cazare, pentru alte hoteluri din conceptual Family Moments, taxele fiind gratuite pentru copii, acestia primind si o carte de povesti din partea agentiei.

Christian Tour mizează pe vacanţe nişate şi hoteluri proprii pentru creşterea business-ului

Pandel mizeaza pe faptul ca oferta bogata a agentiei va aduce un plus destul de mare veniturilor pe durata targului.

“Anul trecut am avut incasari de 1,3 milioane de euro pe durata targului, iar in acest an estimam un plus de 35%”, a mai spus oficialul Christian Tour.

Agentia mizeaza in acest an si pe vacantele vandute pentru destinatii locale, brandul 100% romanesc promovand tara noastra si simbolul sau cel mai incarcat de semnificatii –  SFINXUL din Bucegi. Astfel, pe toata perioada targului intreaga echipa Christian Tour va purta culorile nationale.

Sorin Văduivoiu, Perfect Tour: vom deschide în Bucureşti un showroom de travel

“Vrem sa demonstram ca o agentie locala poate fi lider pe o anumita industrie din Romania. Ne asteptam, ca si in acest an la Targul de Turism al Romaniei consumatorul de vacante sa aleaga cu prioritate ofertele companiilor 100% romanesti, ca fiind singurele concepute exclusiv dupa profilul, bugetul si dorintele romanilor “, mai precizat Pandel.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button