Gadget

Totul despre securitatea wireless la SECURITY BOOT CAMP

LOGIC COMPUTER organizeaza luni, 11 mai 2015, evenimentul SECURITY BOOT CAMP, in colaborare cu VERACOMP si FORTINET. Evenimentul este dedicat specialistilor presales si tehnici interesati sa descopere avantajele si facilitatile oferite de tehnologiile wireless Fortinet.

Migrarea catre retelele wireless este inca una dintre cele mai importante tendinte IT, atat la nivel de consumer, dar si de business. Schimbarea vine la pachet cu o serie de avantaje – cel mai frecvent asumate de catre utilizator, si provocari – resimtite de responsabilii IT: siguranta, securitatea, perfomantele si viteza traficului sunt doar cateva dintre cele mai importante. Security Boot Camp isi propune o abordare practica a acestora, plecand de la cazuri reale si cu ilustratii directe ale modului de rezolvare.

ionut-paun-logic„Am gandit acest eveniment pentru specialistii tehnici si presales care au responsabilitatea de a asigura securitatea si managementul retelelor din companii si institutii medii si mari, si care – in prezent – se confrunta cu provocari reale ca urmare a dezvoltarii infrastructurii wireless. Ne dorim ca audienta sa aiba posibilitatea de a accesa informatii real utile, prezentate sintetic si practic, asa incat sa contribuim in mod direct la dezvoltarea expertizei acestora si, implicit, a companiei pe care o reprezinta in zona de securitate wireless”

Ionut Paun, Techinical Manager, Logic Computer

Evenimentul se va concentra pe sesiuni de hands-on, care permit lucrul direct cu echipamentele si aplicatiile si dau posibilitatea specialistilor de a afla modul in care acestea opereaza pentru a rezolva diverse provocari de securitate. Evenimentul se va bucura de sustinerea si implicarea expertilor tehnici atat din partea producatorului FORTINET, cat si din partea distribuitorului in Romania, Veracomp.

„Avem impreuna cu Logic Computer un parteneriat cu o istorie lunga si frumoasa si suntem onorati ca putem fi alaturi de ei si in acesta initiativa. Competenetele si proiectele pe care le-au dezvoltat in zona solutiilor de securitate Fortinet si noul focus catre zona de solutii wireless  transforma experienta lor intr-un asset pe care ne bucuram sa il impartasim si altor specialisti din domeniul IT. Eforturile Veracomp sunt concentrate permanent pe sustinerea partenerilor si dezvoltarea de competente, iar punctual – prin acest eveniment – intentia noastra este de a sustine Logic Computer in demersul sau de a genera o expunere mai larga a avantajelor oferite de solutiile de securitate wirelss Fortinet, catre specialistii IT din companii si institutii,” afirma Bogdan Sarbu, Business Development Manager Fortinet, Veracomp.

Evenimentul va avea loc pe 11 mai 2015, la Hotel Intercontinental, incepand cu ora 09:30 si va avea locuri limitate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button