Going OutLife&Style

TOP 10 idei inedite de amenajare cu blocuri YTONG Design

baie ytong 3Compania germană Xella produce în România YTONG Design, elemente de zidărie 100% minerale, produsele fiind utilizate pe scară largă, datorită caracteristicilor sale, pentru amenajări interioare creative, ornamentări arhitecturale și proiecte de izolație. Cu ajutorul elementelor YTONG Desing pot fi create o serie de obiecte de mobilier pornind de la rafturi, dulapuri sau baruri. Produsul este util și în rezolvarea unor probleme tehnice cum ar fi mascarea unor țevi, izolarea balcoanelor sau crearea unor spații pentru acvarii.

Baie. Ușurința în manipulare precum și faptul că permit transferul de vapori, asigurând un grad optim de umiditate în încăpere, recomandă produsele YTONG Desing pentru orice proiect care vizează amenajarea băii. Produsele pot fi utilizate în realizarea corpului pentru chiuvetă, a unor măști pentru cadă sau pentru pereții de separare a zonelor din baie sau cădițele de duș.

Pereți ornamentali. YTONG Design este în primul rând o soluție pentru realizarea unor pereți ornamentali. Produsele se montează foarte ușor și pot fi prelucrate în funcție de proiect. Pot fi realizare astfel bolți, pereți curbați sau cu boltă, cu un efort minim.

Iată două proiecte de acest tip:

Un perete curbat realizat cu YTONG Design a permis realizarea unor polițe pe colț pentru amplasarea unor ghivece de flori în baie.

Piese de mobilier de mici dimensiuni. YTONG Design a fost intens folosit de-a lungul timpului de meșteri pricepuți pentru realizarea unor piese de mobilier. Astfel, produsul a stat la baza realizării unor mese inedite care pot fi piese funcționale în diverse încăperi. O idee ar putea fi reprezentată de realizarea unei măsuțe suport în baie sau crearea unui birou de lucru sau a unui corp pentru amplasarea televizorului.

Piese de mari dimensiuni. YTONG Design a fost utilizat și pentru piese de mobilier la care puțini s-ar fi așteptat. De exemplu, produsul a permis realizarea cadrului unui dressing.

Șeminee. YTONG Design este preferat de specialiști în realizarea de șeminee, pentru că este incombustibil, estetic și ușor de modelat în orice formă.

Spații pentru depozitare băuturi. Pentru a fi pregătiți în momentele în care avem oaspeți ar fi recomandat să avem acasă o cramă în miniatură sau un bar în cazul în care beneficiem de un spațiu generos. Ambele proiecte pot fi realizate cu YTONG Design, rezultatul fiind unul plăcut și durabil.

Bucătării. În cazul unei bucătării blocurile YTONG Design pot fi utilizate atât pentru realizarea întregului mobilier cât și pentru diverse piese separate, un exemplu în acest sens putând fi reprezentat de realizarea unor insule de mici dimensiuni sau al unui suport de vase. Un avantaj important al acestor produse este reprezentat de faptul că au clasă A1 de rezistență la foc.

Bibliotecă. Cu YTONG Design pot fi realizate cu ușurință alveole pentru depozitarea cărților favorite sau a unor piese de decor. De asemenea, produsul este ideal și pentru realizarea unor biblioteci de mari dimensiuni la costuri convenabile.

Acoperire țevi. YTONG Design poate fi prelucrat pentru a rezolva și probleme tehnice de tipul acoperirii unor țevi. De asemenea, produsul este recomandat a fi utilizat și pentru izolarea unor balcoane din beton.

Case de mici dimensiuni pentru animalele de companie 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button