Going OutLife&Style

TOP 10 CARTE sau Ce au citit românii în februarie 2014!

top cartiCele Cincizeci de umbre ale lui Grey, carte care s-a menținut mai mult de un an în topul lecturilor preferate de români a fost detronată în luna februarie de Hoțul de cărți, a lui Markus Zusak, conform unui clasament efectuat de elefant.ro.

Pe poziția a treia în top se află autoarea Alice Munro cu titlul Prea multă fericire. Celelalte două volume din seria Fifty Shades a lui E.L.James ocupă pozițiile patru și cinci în TOP 10 Carte publicat de elefant.ro.

Balcic. Micul paradis al României Mari, ultima carte publicată de Lucian Boia își face debutul direct pe locul al șaselea în top, fiind cel mai performant titlu al unui autor român în luna februarie a acestui an.

top carti copii

În topul volumelor pentru copii, Micul Prinț se menține pe poziția întâi a clasamentului de mai multe luni, dar poziția sa este amenințată de cartea Regatul de gheață, copia pe print a producției cinematografice Frozen, recent premiată cu două premii Oscar.

“Cartea, care reia povestea din cel mai popular film animat din ultimele luni, însoțită și de CD-ul Audio, a fost lansată în România în decembrie 2013 și în doar două luni a avut cele mai spectaculoase vânzări pe care le-am văzut vreodată la un volum pentru copii. Cu certitudine, povestea modernă a Crăiesei Zăpezilor scrisă de Andersen este acum un adevărat fenomen în rândul juniorilor”, spune Dan Vidrașcu, CEO elefant.ro.

În topul de carte destinată copiilor, pe locul al treilea ca vânzări se situează volumul Habarnam pe Lună.

elefant.ro, magazinul online care în 2013 s-a transformat din cea mai mare librărie online într-un mall online dedicat familiei, se preocupă intens în acest an de extinderea ofertei atât prin listarea mai multe categorii de produse, dar și prin creșterea gamei la fiecare dintre categoriile deja existente pe site. În prezent, elefant.ro comercializează peste 100.000 de titluri de carte tipărită și eBooks.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button